4H-jauhopeukalot

4H-jauhopeukalot kokoontuu 4H-toimistolla (Urheilukatu 4 A 1) kerran viikossa torstaisin klo 17:00-19:00.

Kevätakauden ensimmäinen kokoontuminen 18.1.2018

Yhden kerhokerran kesto on 2 h. Kokkikerho on suunnattu 7-12-vuotiaille leivonnasta kiinnostuneille lapsille. Kerhokerran aikana pääasiassa leivotaan suolaista ja makeaa, mutta joskus voidaan myös tehdä ruokaa.

Kerhonohjaajat suunnittelevat kerhokauden (syksy- ja kevät) kerhokerrat ja kertovat aina mitä seuraavalla kerralla kerhossa tehdään. Toimintasuunnitelmat eivät ole julkisia, koska niihin voi tulla muutoksia kauden aikana. Kerholaisten toiveet toiminnasta otetaan myös huomioon. Koulujen lomien ja arkipyhien sattuessa kerhopäivälle, myös kerho lomailee.

Ohjaajina toimivat Ester, Venla ja Satu-Lotta

4H-kerhoihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon ja mukaan voi mennä kesken kaudenkin. Ensimmäisellä kerralla voi käydä tutustumassa ja päättää sen jälkeen haluaako jatkaa kerhossa ja  liittyä 4H-jäseneksi vai maksaako kerhomaksua 8€/kerhokerta (kokkikerho on kalliimpi kuin tavallinen kerho, koska kerhokerta on 2 h)

Muistathan, että jäsenmaksu on voimassa jäsenkauden 1.9-31.8 riippumatta milloin kauden aikana liityt jäseneksi. Jäsenmaksuun sisältyy tapaturmavakuutus.

 

Lisätietoa 4H-kerhoista marjo.lehtola(a)4h.fi