Keskustan 4H-kerho

KERHO LOPETETTU VÄHÄISEN KÄVIJÄMÄÄRÄN TAKIA VIIKOLLA 5

 

 

Keskustan 4H-kerho kokoontuu Järjestötalolla (Kansankatu 8) kokoustila Hanhessa (3. kerros) maanantaisin klo 17.00 – 18.30.

 

Kevään ensimmäinen kerta 15.1.2018.

Kerholaiset kokoontuvat ekalla kerralla järjestötalon eteiseen, josta ohjaajat hakevat heidät.

Kokoontuminen kokoustila Kammarissa 22.1 (kokoontuminen aluksi eteiseen)

Kerho on suunnattu kaikille 6-12-vuotiaille. Kerhossa tehdään monipuolisesti kaikkea esim. kädentaitoihin, leipomiseen liittyvää ja leikitään, myös mediajutut on vielä mukana mutta pääpaino on monitoimikerhoilu. Kerhossa päivitämme kerhoblogia.

Tässä kerhossa saa mediakerroilla käyttää kännykkää ja surffata!

Tutustu kerhon blogiin: http://media4h.blogspot.fi/

 

Yhden kerhokerran kesto on 1,5 h.

Kerhonohjaajat suunnittelevat kerhokauden (syksy- ja kevät) kerhokerrat ja kertovat aina mitä seuraavalla kerralla kerhossa tehdään. Toimintasuunnitelmat kokonaisuudessaan eivät ole julkisia, koska niihin voi tulla muutoksia kauden aikana. Kerholaisten toiveet toiminnasta otetaan myös huomioon. Koulujen lomien ja arkipyhien sattuessa kerhopäivälle, myös kerho lomailee.

Ohjaajana toimivat Veera ja Essi

 

4H-kerhoihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon ja mukaan voi mennä kesken kaudenkin. Ensimmäisellä kerralla voi käydä tutustumassa ja päättää sen jälkeen haluaako jatkaa kerhossa ja liittyä 4H-jäseneksi vai maksaako kerhomaksua 6€/kerhokerta.

Muistathan, että jäsenmaksu on voimassa jäsenkauden 1.9-31.8 riippumatta milloin kauden aikana liityt jäseneksi. Jäsenmaksuun sisältyy tapaturmavakuutus.

Lisätietoa 4H-kerhoista;marjo.lehtola(a)4h.fi