Me mediassa-kerho

Me mediassa 4H-kerho kokoontuu Järjestötalolla (Kansankatu 8) kokoustila Hanhessa (3. kerros) maanantaisin klo 17.00 – 18.30.

HUOM! Syyskauden ensimmäinen kerta 11.9. poikkeuksellisesti 4H-toimistolla (Urheilukatu 4 A 1).

 

Kiinnostavatko blogit, digitaaliset pelit ja nettivideot? Lähde mukaan mediamatkalle! Me mediassa on kerho, jossa leikitään, pelataan ja puuhaillaan verkkomaailman parissa. Kerhossa pidetään kerhoblogia, valokuvataan, tehdään videoita ja kirjoitetaan nettiin. Samalla opitaan turvallisia mediataitoja ja netikettiä. Kerho on suunnattu kaikille 7-12-vuotiaille. Välillä kerhossa tehdään myös ihan muuta, esim. vaikka leivotaan tai ulkoillaan, mutta niilläkin kerroilla päivitämme kerhoblogia.

Tässä kerhossa saa käyttää kännykkää ja surffata!

Yhden kerhokerran kesto on 1,5 h.

Kerhonohjaajat suunnittelevat kerhokauden (syksy- ja kevät) kerhokerrat ja kertovat aina mitä seuraavalla kerralla kerhossa tehdään. Toimintasuunnitelmat kokonaisuudessaan eivät ole julkisia, koska niihin voi tulla muutoksia kauden aikana. Kerholaisten toiveet toiminnasta otetaan myös huomioon. Koulujen lomien ja arkipyhien sattuessa kerhopäivälle, myös kerho lomailee.

Ohjaajana toimivat Veera ja Essi

 

4H-kerhoihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon ja mukaan voi mennä kesken kaudenkin. Ensimmäisellä kerralla voi käydä tutustumassa ja päättää sen jälkeen haluaako jatkaa kerhossa ja liittyä 4H-jäseneksi vai maksaako kerhomaksua 6€/kerhokerta.

Muistathan, että jäsenmaksu on voimassa jäsenkauden 1.9-31.8 riippumatta milloin kauden aikana liityt jäseneksi. Jäsenmaksuun sisältyy tapaturmavakuutus.

Lisätietoa 4H-kerhoista;marjo.lehtola(a)4h.fi