Nenäarpajaiset 2016

1400 myytyä Nenäarpaa! Iso kiitos myyjille ja ostajille!

 

 

Mistä Nenäarpajaisissa on kysymys?

4H on mukana toista kertaa Nenäarpajaisissa, jotka toteutetaan loka-marraskuussa 2016. Myymällä Nenäarpoja hankimme varoja maailman lasten auttamiseksi sekä 4H-kerhotoiminnan tueksi.

Jokaista myytyä 5 € hintaista Nenäarpaa kohti kerholainen saa itselleen 0,50€ myyntipalkkion ja 0,50€ kerryttää 4H-kerhojen retkikassaa.

Tehdään siis yhdessä hyviä tekoja – lähelle ja kauas!

4H-nuori (yli 13-vuotias) haluatko myydä Nenäarpoja? Lue tämä


Nenäarpajaiset järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2015. 4H oli kumppanina mukana ja taidokkaat kerholaiset saivat myytyä yli 32 000 Nenäarpaa! Rovaniemen 4H-yhdistyksen innokkaat kerholaiset ja nuoret möivät lähes 1000 Nenäarpaa! Syksyn 2016 tavoitteena on tuplata viime vuotinen tulos, lähde sinäkin mukaan auttamaan!


Katso Armi Toivasen tervehdys 4H-kerholaisille

Katso Janne Katajan terveiset 4H-kerholaisille

Katso mitä Nenäpäivän tuella on saatu aikaisemmin tehtyä

 

Arpoja voi myydä 13.11.2016 asti

 

Nenäarpojen myynti on turvallinen tapa harjoitella myyntityötä ja varainkeruuta oman kerhon hyväksi. 4H-kerhossasi perehdytään vähintään yhdellä kerhokerralla tarkemmin nenäarpoihin ja niiden myyntiin. Nenäarvat jaetaan myyntiin palautettua lupalappua vastaan ennen syyslomaa. Jos kerholainen saa myytyä arpansa nopeasti, on mahdollista saada lisää arpoja myyntiin syysloman jälkeenkin.

 

Nenäarpajaisten ympärillä toteutetaan myös kaksi paikallista myyntikisaa sekä Nenäpäivän oma kisa, niille 4H-kerhoille, jotka myyvät Nenäarpoja.

1) Kilpailussa etsitään 4H-kerhoa, joka myy eniten Nenäarpoja. Voittaja kerho pääsee Hoplopiin/Rollohalliin keväällä 2017! Yhteismäärä ratkaisee!

2) Jokaisessa kerhossa yli 10 Nenäarpaa myyneet kerholaiset osallistuvat  4H-tuotepalkinnon arvontaan!

Lisäksi kaikki Nenäarpoja myyvät 4H-kerhot voivat osallistua arvontaan, jonka palkintona on Estrellan tarjoama herkkupaketti 10 kerholle! Suosiiko onnetar juuri teidän kerhoa? Kerhonohjaaja ilmoittaa oman kerhonsa kilpailuun.

Kerholainen siis auttaa maailman lapsia, tienaa omaa taskurahaa ja osallistuu kilpailuihin! Nyt kannattaa lähteä mukaan 4H-meininkiin!

 

Jos lapsesi haluaa myydä Nenäarpoja, tulostakaa ja täyttäkää tämän sivun alapuolelta löytyvä lomake ja palauttakaa kerhonohjaajalle. Voit myös kirjoittaa oman lupalapun, josta löytyy tiedot montako pakettia kerholainen saa ottaa myyntiin sekä vanhempien yhteytiedot. Nenäarpoja saa myyntiin vain huoltajan allekirjoittamaa lupalappua vastaan.

Nenäarpojen myynnistä saadut rahat tilitetään oman 4H-kerhon ohjaajalle tai 4H-toimistolle (Urheilukatu 4 A 1) viimeistään 17.11.

Myymättä jääneet arvat palautetaan myyntikuntoisina kerhonohjaajalle tai 4H-toimistolle.

Minimimäärä arpoja 5kpl/kerholainen. Arvat toimitetaan 10 kpl pusseissa ja jokaista pussia kohden on mukana punainen nenä.

Nenäarpoja saa myydä 13.11 asti

Lisätietoa; Marjo Lehtola p. 045 635 7269 / marjo.lehtol(a)4h.fi

Lisätietoa Nenäarpajaisista