Hae 4H-kerhonohjaajaksi

Kiinnostaako kerhonohjaus?

Haemme pääasiassa syksyn mutta tarvittaessa myös kevään 4H-kerhoihin oma-aloitteisia, vastuullisia ja lapsista pitäviä yli 15-vuotiaita nuoria ja aikuisia (autollisia) kerhonohjaajia. 13-14-vuotiaana voi päästä apuohjaajaksi  vastuussa olevien kerhonohjaajien avuksi. Jos kerhonohjaus  kiinnostaa sinua, täytä lomake!

Järjestämme uusille kerhonohjaajille Osaava kerhonohjaaja koulutuksen elo-syyskuun vaihteessa joka syksy  ja kerhonohjaajaksi haluavat osallistuvat koulutukseen, jossa saa valmiuden toimia kerhonohjaajana. Aikuisille koulutus ei ole pakollinen mutta suotava.

Ota siis rohkeasti yhteyttä jos kerhonohjaus kiinnostaa! Lisätietoja Marjo Lehtola 045 635 7269/ marjo.lehtola@4h.fi

Kerhonohjaajat vetävät kerhoa yleensä pareittain ja suunnittelevat myös yhdessä toiminnan kerhoon. 4H-kerhoissa askarrellaan, leikitään, ulkoillaan, leivotaan! 4H-kerho voi olla myös tiettyyn teemaan painottuva, esimerkiksi eläinkerhot ja kokkikerhot ovat suosittuja.  4H-kerhot ovat pienryhmätoimintaa alakouluikäisille ja niissä opitaan tekemällä! Kerho kokoontuu kerran viikossa 1,5 tuntia kerrallaan (leipurikerhot 2h). Lue lisää 4H-kerhonohjauksesta