Liity jäseneksi

Liity 4H-jäseneksi painamalla yllä olevaa kuvaa

 

4H-yhdistyksen jäsenenä voit osallistua edullisesti monipuoliseen 4H-toimintaan, esimerkiksi 4H-kerhoihin, kilpailuihin, leireille ja kansainvälisiin vaihto-ohjelmiin. Työpalvelukoulutuksen käyneille nuorille jäsenetu on työpalvelussa työskentely.

Heti kun olet täyttänyt liittymislomakkeen, on jäsenyyteen liittyvä tapaturmavakuutus voimassa ja voit huoletta aloittaa 4H-harrastuksen. Jäsenmaksun voit maksaa heti liittymisen yhteydessä verkkopankin kautta tai odottaa, että laskun ja kortin lähettää Suomen 4H-liitto noin kuukauden sisällä. On tärkeää maksaa jäsenmaksu eräpäivään mennessä, näin jäsenmaksuun sisältyvä tapaturmavakuutuksesi pysyy voimassa.

Jäsenlaskun mukana saat 4H-jäsenkortin, johon on liitetty paikallisia ja valtakunnallisia etuisuuksia. Jäsenedut ovat voimassa maksettuasi jäsenmaksun. Valtakunnallisista edut löydät täältä.

Perhejäsenmaksulla voivat jäseniksi liittyä kaikki yli 6-vuotiaat perheenjäsenet. Myös vanhempien kannattaa liittyä jäseneksi jos jäseneksi liittyy useampi kuin yksi lapsi.

Voit liittyä jäseneksi täyttämällä sähköisen liittymislomakkeen sivun alalaidasta. Muistattehan täyttää sähköpostiosoitteen jokaisen jäsenen kohdalle, koska tammikuusta 2017 alkaen lähetämme vain sähköisen jäsenkirjeen. HUOM! Tarkista roskapostikansio.

Kun jäseneksi liittyy alaikäinen lapsi, tulee huoltajan tiedot täyttää huoltajan tietoihin myös vaikkei hän ei itse liity jäseneksi. HUOM! Pelkkä huoltajan liittäminen jäseneksi ei tarkoita, että lapsi olisi myös jäsen. Jokaiselta jäseneltä tulee löytyä tiedot jäsenrekisteristämme.

Jäsenkausi on 12 kuukautta ilmoittautumis hetkestä. 


 

LIITTYMISLOMAKE

Henkilöjäsenmaksu35 €
Perhejäsenmaksu70 €

 

JÄSENEDUT (Edut voimassa kun jäsenmaksu maksettuna)

Ilmaiset 4H-kerhot (muuten 6€/ kerhokerta)

Jäsenalennukset yhdistyksen kursseille, retkille ja leireille

Tapaturmavakuutus 4H-toiminnassa

Toimistolla myytävistä tuotteista -10% (ei myyjäisissä)

Taidekehystämö Hyvärinen askartelutarvikkeet -10%

 Valtakunnallist jäsenedut löydät TÄÄLTÄ