4H-jauhopeukut Muurola

Muurolan 4H-jauhopeukut kokoontuu koulun kotitalousluokassa kerran viikossa

Kerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 17.00-19.00

Syyskauden ensimmäinen kerta 9.9.2020

Muurolan 4H-jauhopeukkuihin on ilmoittautuminen koronarajoitusten takia syksyllä 2020, mukaan mahtuu max 12 kerholaista. Ilmoittautuminen TÄÄLLÄ Jos kerhoon ilmoittautuu paljon lapsia, on mahdollista, että jaemme ilmoittautuneet kahteen ryhmään, joilla kerhoa on (ainakin alkuun) vuoroviikoin.

Tutustuhan 4H-kerhojen korona-ajan turvallisuusohjeisiin.

4H-kerho on suunnattu 7-12-vuotiaille lapsille, joita kiinnostaa leipominen. Kerhossa pääasiassa leivotaan suolaista ja makeaa, mutta joskus voidaan myös pienimuotoisesti tehdä ruokaa sekä askarrella ja leikkiä.

Yhden kerhokerran kesto on 2 h

Kerhonohjaajat suunnittelevat kerhokauden (syksy- ja kevät) kerhokerrat ja kertovat aina mitä seuraavalla kerralla kerhossa tehdään. 

Kerholaisten toiveet toiminnasta otetaan myös huomioon. Koulujen lomien ja arkipyhien sattuessa kerhopäivälle, myös kerho lomailee.

Ohjaajina Marja (aikuisohjaaja) ja apuohjaaja

4H-kerhoihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon ja mukaan voi mennä kesken kaudenkin. Ensimmäisellä kerralla voi käydä tutustumassa ja päättää sen jälkeen haluaako jatkaa kerhossa ja  liittyä 4H-jäseneksi vai maksaako kerhomaksun 35€/kerho/kerhokausi

Muistathan, että jäsenmaksu on voimassa 1 vuoden ajan riippumatta milloin kauden aikana liityt jäseneksi. Jäsenmaksuun sisältyy tapaturmavakuutus.

Lisätietoa 4H-kerhoista: marjo.lehtola(at)4h.fi