Vaaranlammen 4H-kerho

Vaaranlammen 4H-kerho kokoontuu Korkalovaaran väliaikaisilla nuorisotiloilla (vanhan koulun alueella)os. Koulukuja 2 kerran viikossa 21.10.2020 alkaen. Ks. opastetaulu kerhotilan sijainnista

Kerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 17:00-18:30.

syyskauden ensimmäinen kokoontuminen 21.10.2020

ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN, kerhoon mahtuu 10-12 kerholaista

Tutustuhan 4H-kerhojen korona-ajan turvallisuusohjeisiin.

Koronarajoitteista johtuen olemme ottaneet uusiin kerhoihin käyttöön ennakkoilmoittautumisen, jotta saamme kerholaisten huoltajien yhteystiedot ja voimme taata, että kerhossa on tiloihin sopiva määrä kerholaisia.

4H-kerho on suunnattu 6-12-vuotiaille lapsille, joita kiinnostaa käsillä tekeminen, mukava yhdessäolo, ohjattu leikkiminen ja liikkuminen. Jos kerhotilassa on mahdollista leipoa, se kuuluu myös kerhotoimintaan. 4H:n motto on tekemällä oppii parhaiten!

Yhden kerhokerran kesto on 1,5 h. 

Kerhonohjaajat suunnittelevat kerhokauden (syksy- ja kevät) kerhokerrat ja kertovat aina mitä seuraavalla kerralla kerhossa tehdään. Toimintasuunnitelmat eivät ole julkisia, koska niihin voi tulla muutoksia kauden aikana. Kerholaisten toiveet toiminnasta otetaan myös huomioon. Koulujen lomien ja arkipyhien sattuessa kerhopäivälle, myös kerho lomailee.

Ohjaajina toimivat Inka ja Netta

Ensimmäisellä kerralla voi käydä tutustumassa ja päättää sen jälkeen haluaako jatkaa kerhossa ja liittyä 4H-jäseneksi vai maksaako kerhomaksun 35€/kerho/kerhokausi. Jäsenmaksulla voi kerhoilla syys-ja kevätkauden.  

 Huom! Jos kerholainen on ollut jäsenenä edellisenä keväänä, jäsenyys on voimassa eikä liittyä tarvitse uudelleen.

Muistathan, että jäsenmaksu on voimassa 1 vuoden ajan riippumatta milloin kauden aikana liityt jäseneksi.

Lisätietoa 4H-kerhoista marjo.lehtola(at)4h.fi