Kerhot

4H-kerhotoiminta on pienryhmätoimintaa koulutetun kerhonohjaajan tuella. Kerhoissa mm. opetellaan kädentaitoja, mediataitoja, leivotaan, liikutaan, tehdään metsä- ja luontoretkiä, liikutaan ja leikitään. Opitaan tekemällä!

4H-kerhot aloittavat toimintansa syyskuun toisella viikolla (37) ja tammikuussa viikolla 3.  Kerhoon voi tulla mukaan koska vain myös kesken kauden. Kerhokalenterista löydät viikottain kokoontuvat kerhomme. Omalla koululla kokoontuvasta 4H-kerhosta tiedotetaan useimmiten myös koulun kautta (wilma ja tiedotelaput). 4H-kerhot eivät ole koulujen omia kerhoja, joten voit käydä missä 4H-kerhossa haluat asuinpaikastasi riippumatta.

Lue myös ohjeet ensimmäista kertaa 4H-kerhoon tulevalle

4H-kerhot ovat ilmaisia jäsenille, mutta jos jäseneksi ei halua liittyä on kerhonkerran hinta 6€/hlö. Kerhokäynnit laskutetaan kerhokauden päättyessä todellisten käyntien mukaan. Kerhokertoja on n. 13  syksyllä ja 17 keväällä.

Jäseneksi voi liittyä kaikki yli 6-vuotiaat TÄÄLLÄ.  Jäsenmaksu on 1.9.2016 alkaen on 35€/hlö ja 70€/perhe ja maksuun sisältyy mm. tapaturmavakuutus 4H-tapahtumissa. On edullisempaa liittyä jäseneksi ja lähteä mukaan muuhunkin kivaan toimintaamme! (retket, leirit, kurssit)

Liittymislomake täytetään netissä aina kun kerhossa aletaan käydä tutustumiskerran jälkeen. Liittymislomake toimii myös yhteystietolomakkeena, jonka mukaan laskutetaan muiden kuin jäsenmaksun maksaneiden kerhomaksut. Ilman liittymislomaketta/ ei kerhossa voi käydä tutustumiskerran jälkeen.

Joulukuussa kerhot jäävät pääsääntöisesti tauolle viikon 50 jälkeen ja keväällä toukokuussa viikon 20 jälkeen.

Lisätietoja oman alueesi kerhotoiminnasta saat 4H-yhdistyksen toimistolta.

Jos olet yli 13-vuotias ja kiinnostunut kerhonohjauksesta, lue lisää