4H-jauhopeukut (toimistolla)

4H-jauhopeukut kokoontuu 4H-toimistolla (Urheilukatu 4 A 1) kerran viikossa

Kerho kokoontuu maanantaisin klo 17:00-19:00.

Syyskauden ensimmäinen kokoontuminen 10.9.2018

HUOM! Kerhoon ilmoittaudutaan ennakkoon (rajalliset tilat), ohjeet löytyy alta

Jauhopeukut on suunnattu 7-12-vuotiaille leivonnasta kiinnostuneille lapsille. Kerhokerran aikana pääasiassa leivotaan suolaista ja makeaa, mutta joskus voidaan myös tehdä ruokaa.

Yhden kerhokerran kesto on 2 h

Kerhonohjaajat suunnittelevat kerhokauden (syksy- ja kevät) kerhokerrat ja kertovat aina mitä seuraavalla kerralla kerhossa tehdään. Toimintasuunnitelmat eivät ole julkisia, koska niihin voi tulla muutoksia kauden aikana. Kerholaisten toiveet toiminnasta otetaan myös huomioon. Koulujen lomien ja arkipyhien sattuessa kerhopäivälle, myös kerho lomailee.

Ohjaajina toimivat  Venla, Marita ja Satu-Lotta

HUOM! Jauhopeukkuihin ilmoittaudutaan ennakkoon! Jauhopeukut on ollut niin suosittu kerho, että joudumme ottamaan ennakkoilmoittautumisen käyttöön sillä kerhotilaan ei mahdu kaikki halukkaat. Ilmoittautua voi TÄÄLLÄ.  Mukaan pääsee 12 kerholaista ilmoittautumisjärjestyksessä

Ensimmäisellä kerralla voi käydä tutustumassa ja päättää sen jälkeen haluaako jatkaa kerhossa ja liittyä 4H-jäseneksi vai maksaako kerhomaksua 8€/kerhokerta (kokkikerho on kalliimpi kuin tavallinen kerho, koska kerhokerta on 2 h) .

Muistathan, että jäsenmaksu on voimassa jäsenkauden 1.9-31.8 riippumatta milloin kauden aikana liityt jäseneksi. Jäsenmaksuun sisältyy tapaturmavakuutus.

 

Lisätietoa 4H-kerhoista marjo.lehtola(a)4h.fi