Alakorkalon 4H-kerho

Alakorkalon 4H-kerho kokoontuu Touhula Vekarakolon päiväkodin tiloissa Imarissa (Jouttikankaantie 57) kerran viikossa.

Kerho kokoontuu maanantaisin  klo 17:30-19:00.

Kevään ensimmäinen kokoontuminen 14.1.2019

 

4H-kerho on suunnattu 6-12-vuotiaille lapsille, joita kiinnostaa käsillä tekeminen, mukava yhdessäolo, ohjattu leikkiminen ja liikkuminen. Kerhossa voidaan myös leipoa ja retkeillä lähimaastossa (esim. makkaranpaisto lähilaavulla). 4H:n motto on tekemällä oppii parhaiten!

 

Yhden kerhokerran kesto on 1,5 h.

Kerhonohjaajat suunnittelevat kerhokauden (syksy- ja kevät) kerhokerrat ja kertovat seuraavan kerhokerran aiheen kerholaisille. Toimintasuunnitelmat kokonaisuudessaan eivät ole julkisia, koska niihin voi tulla muutoksia kauden aikana. Kerholaisten toiveet toiminnasta otetaan huomioon. Koulujen lomien aikaan ja arkipyhien sattuessa kerhopäivälle, kerho ei kokoonnu.

Ohjaajina toimivat Elisa (aikuisohjaaja) ja Jemina

 

4H-kerhoihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon ja mukaan voi mennä kesken kaudenkin. Ensimmäisellä kerralla voi käydä tutustumassa ja päättää sen jälkeen haluaako jatkaa kerhossa ja liittyä 4H-jäseneksi vai maksaako kerhomaksua 6€/kerhokerta.

Muistathan, että jäsenmaksu on voimassa jäsenkauden 1.9-31.8 riippumatta milloin kauden aikana liityt jäseneksi. Jäsenmaksuun sisältyy tapaturmavakuutus.

Lisätietoa 4H-kerhoista: marjo.lehtola(a)4h.fi