Alakorkalon Liikkari

Alakorkalon liikkari on 4H-kerho liikunnasta pitävälle! Kerho kokoontuu Alakorkalon koulun liikuntasalissa kerran viikossa.

Kerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 17-18.30 

Syyskauden ensimmäinen kokoontuminen 12.9.2018

4H-kerho on suunnattu 7-12-vuotiaille lapsille. Yhden kerhokerran kesto on 1,5 h. Kerhossa  pelataan sisäpelejä, leikitään ja liikutaan ilman tulostavoitteita, päämääränä on mukava yhdessätekeminen. Kerholaisten toiveet kerhokertojen sisällöstä otetaan huomioon.

Kerhonohjaajat suunnittelevat kerhokauden (syksy- ja kevät) kerhokerrat ja kertovat aina mitä seuraavalla kerralla kerhossa tehdään. Toimintasuunnitelmat eivät ole julkisia, koska niihin voi tulla muutoksia kauden aikana. Koulujen lomien ja arkipyhien sattuessa kerhopäivälle, myös kerho lomailee.

Ohjaajina toimivat Viivi ja Lotta

4H-kerhoihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon ja mukaan voi mennä kesken kaudenkin. Ensimmäisellä kerralla voi käydä tutustumassa ja päättää sen jälkeen haluaako jatkaa kerhossa ja liittyä 4H-jäseneksi vai maksaako kerhomaksua 6€/kerhokerta.

 

Muistathan, että jäsenmaksu on voimassa jäsenkauden 1.9-31.8 riippumatta milloin kauden aikana liityt jäseneksi. Jäsenmaksuun sisältyy tapaturmavakuutus.