Ylikylän 4H-kerho

Ylikylän 4H-kerho kokoontuu Ylikylän koululla kerran viikossa. Kerhoon tulojat voivat odottaa kerhon alkamista pääoven edessä.

Kerho kokoontuu maanataisin klo 17:00-18:30.

syyskauden ensimmäinen kokoontuminen 9.9.2019

4H-kerho on suunnattu 6-12-vuotiaille lapsille, joita kiinnostaa käsillä tekeminen, mukava yhdessäolo, ohjattu leikkiminen ja liikkuminen. Kerhotilassa ei ole uunia, mutta joskus voimme pienimuotoisesti tehdä syötävää esim. pirtelöä tai makeisia.

Yhden kerhokerran kesto on 1,5 h. 

Kerhonohjaajat suunnittelevat kerhokauden (syksy- ja kevät) kerhokerrat ja kertovat aina mitä seuraavalla kerralla kerhossa tehdään. Toimintasuunnitelmat eivät ole julkisia, koska niihin voi tulla muutoksia kauden aikana. Kerholaisten toiveet toiminnasta otetaan myös huomioon. Koulujen lomien ja arkipyhien sattuessa kerhopäivälle, myös kerho lomailee.

Ohjaajina toimii Ida  ja Marita

 

4H-kerhoihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon ja mukaan voi mennä kesken kaudenkin. Ensimmäisellä kerralla voi käydä tutustumassa ja päättää sen jälkeen haluaako jatkaa kerhossa ja  liittyä 4H-jäseneksi vai maksaako kerhomaksua 6€/kerhokerta.

 

Muistathan, että jäsenmaksu on voimassa jäsenkauden 1.9-31.8 riippumatta milloin kauden aikana liityt jäseneksi. Jäsenmaksuun sisältyy tapaturmavakuutus.

Lisätietoa 4H-kerhoista hanna.pikkarainen@4h.fi