Wanted: metsäduuni 2016

Metsä on duunia täynnä! Suomalaisen metsän parissa voi työskennellä satoi tai paistoi, oli ulkona tai sisällä, oli opiskellut metsäkoneenkuljettajaksi tai laborantiksi. Mihin metsäduuniin sinä törmäsit?

Mene metsäretkelle, kipaise metsäammattilaisen luokse tai tartu itse pottiputkeen ja nappaa kuva metsätyöstä! Työhön voit tarttua itse tai voit ottaa kuvan metsän parissa työskentelevästä tekijästä. Ota kuva metsäduunista ja kerro mikä duuni on kuvassa. Kerro kuvatekstissä myös missä päin Suomea kuva on napattu. Pistä luovuutesi liikkeelle! Kisa on käynnissä 1.9.-31.10.2016.

Kilpailu on avoin kaikille nuorille ja siinä kisataan kahdessa sarjassa, 6–12-vuotiaat ja 13–28-vuotiaat.

6–12-vuotiaiden sarja
Valokuvat ja tekstit ladataan alle 13-vuotiaille suunnatulle TOP-tehtäväsivustolle. Lasten sarjan kilpailuohjeet löytyvät TOP-kilpailusivulta.

13–28-vuotiaiden sarja:
Valokuvat ladataan Instagramiin. Muistathan, että Instagramin käyttäjien on oltava vähintään 13-vuotiaita.

  1. Ota kuva metsäduunista.
  2. Lataa valokuva Instagramiin. Merkitse kuvasi hastageilla #metsäduuni, #4hsuomi ja #(oma 4H-yhdistystys). Kerro kuvatekstissä mikä duuni on kuvassa.  Muistathan, että Instagramin käyttäjien on oltava vähintään 13-vuotiaita. Nuoremmat osallistuvat kisaan 6–12-vuotiaiden TOP-tehtäväsivustolla. Instagram-tilin on myös oltava julkinen, jotta voit osallistua kisaan.

Kummankin sarja paras palkitaan sen perusteella, että mikä kuva on saanut eniten tykkäyksiä. Voittajat saavat palkinnoksi hienot kamerat. 6-12-vuotiaiden sarjan palkintona on Canon IXUS 275HS kamera ja 13-28-vuotiaiden sarjan palkintona on Nikon D3200 kamera. Kaikkien kilpailukuvista tykänneiden kesken arvotaan 4H-aiheisia tuotepalkintoja.

Kilpailun ohjeet löytyvät myös TÄÄLLÄ

Kilpailun säännöt