Leirit

Järjestämme kesäisin paikallisia leirejä!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen otsikon linkistä

 

TOIMINTALEIRI YLLÄRI (päiväleiri)

Jo perinteeksi muodostunut Toimintaleiri Ylläri Ylikylässä on 7-12-vuotiaille suunnattu päiväleiri, joka toteutetaan heti koulujen loputtua arkisin klo 9-15 juhannusta edeltävään torstaihin saakka. Leirin ohjelmassa päivittäin ohjattua toimintaa, lounas ja välipala, lisäksi hintaan sisältyy vakuutus. Ylläri on nimensämukaisesti yllättävän mukavaa toimintaa täynnä!

 

KESÄKOKKILEIRI (yöleiri)

Kesäkokkileiri on  8–12-vuotiaille lapsille suunnattu  yöleiri, jonka jokaiseen leiripäivään kuuluvat lasten itsensä valmistamat ruoat,  liikuntaa sekä mukavaa käsillä tekemistä. Lisäksi leirin ohjelmaan kuuluu tietenkin saunomista ja uimista, retkeilyä lähimaastossa ja leiripaidan tekeminen. Leiri järjestetää yhteystyössä Ranuan 4H-yhdistyksen kanssa Narkauksessa.

 

 

 

KESÄKERHOKÄSSÄRI (päiväleiri)

Kesäkerho Kässäri on päiväleiritoimintaa 8-12-vuotiaille kädentaidoista ja askartelusta pitäville. Kässärissä jokaisena leiripäivänä on oma teema; keppiheppa, kierrätysaskartelut, lapsille sopivaa kosmetiikkaa, koruja ja retkeilyä. Kässäri toteutetaan 4H-toimistolla.

 

 

KALASTUSLEIRI (yöleiri)

JOKApojan- ja tytön kalastusleiri 8-12-vuotiaille  järjestetään  juhannuksen jälkeisellä viikolla. Kalastusleiri on kahden yön leiri, jonka aikana majoitutaan mökkeihin tai telttoihin. Leirillä toiminta liittyy vahvasti tietenkin kalastukseen, luontoon, erätaitoihin unohtamatta vapaa-aikaa, joka kuluu saunomisen ja uimisen ja yhteisten pihaleikkien parissa.  Olemmekin pääasiassa ulkona koko leirin ajan! Kuvia leireiltä.