4H-jauhopeukut2 (toimistolla)

4H-jauhopeukut kokoontuu 4H-toimistolla (Urheilukatu 4 A 1) kerran viikossa 20.10.2020 alkaen

Kerho kokoontuu tiistaisin klo 17:00-19:00.

Kevään ensimmäinen kokoontuminen 19.1.2021

Kerhoon mahtuu lisää kerholaisia, ilmoittautumisohje alla!

HUOM! Kerhoon ilmoittaudutaan ennakkoon ja mukaan mahtuu  10-12 kerholaista (rajalliset tilat), ohjeet löytyy alta

Tutustuhan 4H-kerhojen korona-ajan turvallisuusohjeisiin.

Jauhopeukut on suunnattu 7-12-vuotiaille leivonnasta kiinnostuneille lapsille. Kerhokerran aikana pääasiassa leivotaan suolaista ja makeaa, mutta joskus voidaan myös tehdä ruokaa.

Yhden kerhokerran kesto on 2 h

Kerhonohjaajat suunnittelevat kerhokauden (syksy- ja kevät) kerhokerrat ja kertovat aina mitä seuraavalla kerralla kerhossa tehdään. Toimintasuunnitelmat eivät ole julkisia, koska niihin voi tulla muutoksia kauden aikana. Kerholaisten toiveet toiminnasta otetaan myös huomioon. Koulujen lomien ja arkipyhien sattuessa kerhopäivälle, myös kerho lomailee.

Ohjaajina toimivat  Milja, Minja ja Adi

HUOM! Jauhopeukkuihin ilmoittaudutaan ennakkoon! Jauhopeukut on ollut niin suosittu kerho, että joudumme ottamaan ennakkoilmoittautumisen käyttöön sillä kerhotilaan ei mahdu kaikki halukkaat. Ilmoittautua voi TÄÄLLÄ.  Mukaan pääsee 12 kerholaista ilmoittautumisjärjestyksessä ja tammikuussa peruutuspaikoille mahtuu yleensä taas hyvin mukaan!

Ensimmäisellä kerralla voi käydä tutustumassa ja päättää sen jälkeen haluaako jatkaa kerhossa ja liittyä 4H-jäseneksi vai maksaako kerhomaksun 35€/kerho/kerhokausi. Huomaathan, että jäsenmaksulla voi kerhoilla syys-ja kevätkauden. 

Huom! Jos kerholainen on ollut jäsenenä edellisenä keväänä, jäsenyys on voimassa eikä liittyä tarvitse uudelleen.

Jäsenmaksu on voimassa 1 vuoden ajan riippumatta milloin kauden aikana liityt jäseneksi. Jäsenmaksuun sisältyy tapaturmavakuutus. 

Lisätietoa 4H-kerhoista marjo.lehtola(at)4h.fi