4H-jauhopeukut2 (toimistolla)

4H-jauhopeukut kokoontuu 4H-toimistolla (Urheilukatu 4 A 1) kerran viikossa 20.10.2020 alkaen

Kerho kokoontuu tiistaisin klo 17:00-19:00.

Kevään ensimmäinen kokoontuminen 19.1.2021

HUOM! Kerhoon ilmoittaudutaan ennakkoon ja mukaan mahtuu  10-12 kerholaista (rajalliset tilat),  Ilmoittautua voi TÄÄLLÄ.

Tutustuhan 4H-kerhojen korona-ajan turvallisuusohjeisiin.

Jauhopeukut on suunnattu 7-12-vuotiaille leivonnasta kiinnostuneille lapsille. Kerhokerran aikana pääasiassa leivotaan suolaista ja makeaa, mutta joskus voidaan myös tehdä ruokaa.

Yhden kerhokerran kesto on 2 h

Kerhonohjaajat suunnittelevat kerhokauden (syksy- ja kevät) kerhokerrat ja kertovat aina mitä seuraavalla kerralla kerhossa tehdään. Toimintasuunnitelmat eivät ole julkisia, koska niihin voi tulla muutoksia kauden aikana. Kerholaisten toiveet toiminnasta otetaan myös huomioon. Koulujen lomien ja arkipyhien sattuessa kerhopäivälle, myös kerho lomailee.

Ohjaajina toimivat  Milja, Minja ja AdiEnsimmäisellä kerralla voi käydä tutustumassa ja päättää sen jälkeen haluaako jatkaa kerhossa ja liittyä 4H-jäseneksi vai maksaako kerhomaksun 35€/kerho/kerhokausi. Huomaathan, että jäsenmaksulla voi kerhoilla syys-ja kevätkauden. 

Muistathan, että jos kerholainen on jäsen, tulee uuden jäsenkauden jäsenmaksu automaattisesti kotiin. Jäseneksi ei tarvitse liittyä uudelleen. Jäsenyys on voimassa vuoden.

Lisätietoa 4H-kerhoista marjo.lehtola(at)4h.fi