Lemmikkieläin 4H-kerho

Kerho kokoontuu 4H-toimistolla, Urheilukatu 4 A 1 kerran viikossa 

Kerho kokoontuu torstaisin klo 17.00 – 18.30.

Syyskauden ensimmäinen kokoontuminen 15.9.2022

Kevätkauden ensimmäinen kokoontuminen 19.1.2023

Lemmikkieläin 4H-kerhoon on ilmoittautuminen TÄÄLLÄ 

4H-kerho on suunnattu 7-12-vuotiaille lapsille, joita kiinnostaa lemmikkieläimet  ja mukava yhdessäolo.  4H:n motto on tekemällä oppii parhaiten! Kerhossa teemana on erityisesti lemmikkieläimet, ja teeman ympärillä on monipuolisesti toimintaa.  Kerhossa tutustutaan erilaisiin lemmikkieläimiin ja siihen miten niiden kanssa toimitaan, mutta myös askarrellaan ja leikitään teeman mukaisesti. Välillä kerhossa vierailee myös oikeita lemmikkieläimiä.

Yhden kerhokerran kesto on 1,5 h.

Kerhonohjaajat suunnittelevat kerhokauden (syksy- ja kevät) kerhokerrat ja kertovat aina mitä seuraavalla kerralla kerhossa tehdään. Toimintasuunnitelmat kokonaisuudessaan eivät ole julkisia, koska niihin voi tulla muutoksia kauden aikana. Kerholaisten toiveet toiminnasta otetaan myös huomioon. Koulujen lomien ja arkipyhien sattuessa kerhopäivälle, myös kerho lomailee.

Ohjaajina toimivat Ronja, Neela ja Irene

Ensimmäisellä kerralla voi käydä tutustumassa ja päättää sen jälkeen haluaako jatkaa kerhossa ja liittyä 4H-jäseneksi vai maksaako kerhomaksun 35€/kerho/kerhokausi. 

Muistathan, että jos kerholainen on jäsen, tulee uuden jäsenkauden jäsenmaksu automaattisesti kotiin. Jäseneksi ei tarvitse liittyä uudelleen. Jäsenyys on voimassa vuoden.

Lisätietoa 4H-kerhoista: marjo.lehtola(at)4h.fi