Nivavaaran 4H-kerho

Nivavaaran 4H-kerho kokoontuu Napparin nuorisotiloilla (Asematie 3) kerran viikossa 

Kerho kokoontuu torstaisin klo 17:00-18:30.

Kevään ensimmäinen kokoontuminen 21.1.2021

ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN, kerhoon mahtuu 10-12 kerholaista

Tutustuhan 4H-kerhojen korona-ajan turvallisuusohjeisiin.

Koronarajoitteista johtuen olemme ottaneet uusiin kerhoihin käyttöön ennakkoilmoittautumisen, jotta saamme kerholaisten huoltajien yhteystiedot ja voimme taata, että kerhossa on tiloihin sopiva määrä kerholaisia.

4H-kerho on suunnattu 7-12-vuotiaille lapsille, joita kiinnostaa käsillä tekeminen, mukava yhdessäolo, ohjattu leikkiminen ja liikkuminen. Jos kerhotilassa on mahdollista leipoa, se kuuluu myös kerhotoimintaan. 4H:n motto on tekemällä oppii parhaiten!

Yhden kerhokerran kesto on 1,5 h. 

Kerhonohjaajat suunnittelevat kerhokauden (syksy- ja kevät) kerhokerrat ja kertovat aina mitä seuraavalla kerralla kerhossa tehdään. Toimintasuunnitelmat eivät ole julkisia, koska niihin voi tulla muutoksia kauden aikana. Kerholaisten toiveet toiminnasta otetaan myös huomioon. Koulujen lomien ja arkipyhien sattuessa kerhopäivälle, myös kerho lomailee.

Ohjaajina toimivat Marjo (aikuisohjaaja) 

Ensimmäisellä kerralla voi käydä tutustumassa ja päättää sen jälkeen haluaako jatkaa kerhossa ja liittyä 4H-jäseneksi vai maksaako kerhomaksun 35€/kerho/kerhokausi. 

Muistathan, että jos kerholainen on jäsen, tulee uuden jäsenkauden jäsenmaksu automaattisesti kotiin. Jäseneksi ei tarvitse liittyä uudelleen. Jäsenyys on voimassa vuoden.

Lisätietoa 4H-kerhoista marjo.lehtola(at)4h.fi