Ylikylän 4H-kerho

Ylikylän 4H-kerho kokoontuu Ylikylän monitoimitalolla, ip-tiloissa kerran viikossa.  Kokoontuminen pääovelle, josta ohjaajat hakevat kerholaiset. 

Kerho kokoontuu torstaisin klo 17:00-18:30.

Syyskauden ensimmäinen kokoontuminen 15.9.2022

Kevätkauden ensimmäinen kokoontuminen 19.1.2023

Ylikylän 4H-kerhoon on ilmoittautuminen TÄÄLLÄ 

4H-kerho on suunnattu 6-12-vuotiaille lapsille, joita kiinnostaa käsillä tekeminen, mukava yhdessäolo, ohjattu leikkiminen ja liikkuminen. Kerhossa voidaan myös esim. leipoa ja retkeillä. 4H:n motto on tekemällä oppii parhaiten!

Yhden kerhokerran kesto on 1,5 h. 

Kerhonohjaajat suunnittelevat kerhokauden (syksy- ja kevät) kerhokerrat ja kertovat aina mitä seuraavalla kerralla kerhossa tehdään. Toimintasuunnitelmat eivät ole julkisia, koska niihin voi tulla muutoksia kauden aikana. Kerholaisten toiveet toiminnasta otetaan myös huomioon. Koulujen lomien ja arkipyhien sattuessa kerhopäivälle, myös kerho lomailee.

Ohjaajina toimii Laura, Pihla, Linnea, Veera ja Rasmus

Ensimmäisellä kerralla voi käydä tutustumassa ja päättää sen jälkeen haluaako jatkaa kerhossa ja liittyä 4H-jäseneksi vai maksaako kerhomaksun 35€/kerho/kerhokausi. 

Muistathan, että jos kerholainen on jäsen, tulee uuden jäsenkauden jäsenmaksu automaattisesti kotiin. Jäseneksi ei tarvitse liittyä uudelleen. Jäsenyys on voimassa vuoden.

Lisätietoa 4H-kerhoista marjo.lehtola(at)4h.fi