Ylikylän keppiheppakerho

Keppiheppakerho kokoontuu Yllärillä (Kivikangas 1) kerran viikossa

Kerho kokoontuu tiistaisin klo 17.00 – 18.30.

Kevään ensimmäinen kokoontuminen 19.1.2021

Tutustuhan 4H-kerhojen korona-ajan turvallisuusohjeisiin.

Kerho jaetaan tarvittaessa kahdeksi ryhmäksi jos kerholaisia on paljon, molemmille ryhmille on ohjaajat. HUOM! Kerhoon ei oteta tällä hetkellä uusia kerholaisia  (2 ensimmäisellä kerralla käyneet voivat osallistua)

4H-kerho on suunnattu 6-12-vuotiaille lapsille, joita kiinnostaa keppiheppaharrastus, käsillä tekeminen, mukava yhdessäolo, ohjattu leikkiminen ja liikkuminen.  4H:n motto on tekemällä oppii parhaiten!

Yhden kerhokerran kesto on 1,5 h.

Kerhonohjaajat suunnittelevat kerhokauden (syksy- ja kevät) kerhokerrat ja kertovat aina mitä seuraavalla kerralla kerhossa tehdään. Toimintasuunnitelmat kokonaisuudessaan eivät ole julkisia, koska niihin voi tulla muutoksia kauden aikana. Kerholaisten toiveet toiminnasta otetaan myös huomioon. Koulujen lomien ja arkipyhien sattuessa kerhopäivälle, myös kerho lomailee.

Ohjaajina toimivat Seela, Louna,  Sennu ja Marikki

4H-kerhoon ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon ja mukaan voi mennä kesken kaudenkin. Ennen ensimmäistä kertaa on hyvä ilmoittaa huoltajan yhteystiedot TÄÄLLÄ tai toimittaa kerholaisen mukana yhteystiedot kerhonohjaajille. Ensimmäisellä kerralla voi käydä tutustumassa ja päättää sen jälkeen haluaako jatkaa kerhossa ja liittyä 4H-jäseneksi vai maksaako kerhomaksun 35€/kerho/kerhokausi. Jäsenmaksulla voi kerhoilla syys-ja kevätkauden.  

 Huom! Jos kerholainen on ollut jäsenenä edellisenä keväänä, jäsenyys on voimassa eikä liittyä tarvitse uudelleen.

Muistathan, että jäsenmaksu on voimassa 1 vuoden ajan riippumatta milloin kauden aikana liityt jäseneksi. Jäsenmaksuun sisältyy tapaturmavakuutus.

Lisätietoa 4H-kerhoista: marjo.lehtola(at)4h.fi