Leirit

Järjestämme kesäisin paikallisia leirejä!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen otsikon linkistä

Jo perinteeksi muodostunut Toimintaleiri Ylläri Ylikylässä on 7-12-vuotiaille suunnattu päiväleiri, joka toteutetaan heti koulujen loputtua arkisin klo 9-15 juhannusviikon torstaihin saakka. Leirin ohjelmassa päivittäin ohjattua toimintaa, lounas ja välipala, lisäksi hintaan sisältyy vakuutus. Ylläri on nimensä mukaisesti yllättävän mukavaa toimintaa täynnä! HUom! leiri toteutetaan monitoimitalolla.

Päiväleiri on tarkoitettu 7-12-vuotiaille kädentaitojen harjoittamisesta innostuneille lapsille.  Teema vaihtuu päivittäin.

Ompelemme kesäkerhossa aina keppihepan, muu toiminta liittyy kesäisiin pieniin ompelutöihin, massailuun ja eri tyyleillä askarteluun sekä kotikosmetiikan tekemiseen.  Viimeisenä päivänä voimme retkeillä lähimaastossa tai kisailla keppihepoilla.

Kesäkokkileiri on  7–12-vuotiaille lapsille suunnattu  päiväleiri, jonka jokaiseen leiripäivään kuuluvat lasten itsensä valmistamat lounas ja välipala,  ulkoilua sekä mukavaa käsillä tekemistä. Lisäksi kesäleirin ohjelmaan kuuluu onkimista ja uimista, sekä retki.

JOKApojan- ja tytön kalastusleiri on 8-12-vuotiaille suunnattu kesäleiri, joka  järjestetään yhteistyössä paikallisen kalastus- ja metsästyseuran kanssa. Kalastusleiri on kahden yön leiri, jonka aikana majoitutaan mökkeihin tai telttoihin. Leirillä toiminta liittyy vahvasti tietenkin kalastukseen, luontoon, erätaitoihin unohtamatta vapaa-aikaa, joka kuluu saunomisen ja uimisen ja yhteisten tekemisen parissa. Olemmekin pääasiassa ulkona koko leirin ajan!