Leirit

Järjestämme kesäisin paikallisia leirejä!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen otsikon linkistä

Kesän 2021 leirit toteutetaan koronarajoitukset ja -suositukset huomioiden. Voimme joutua rajaamaan osallistujamäärää ilmoitetusta jos rajoitukset kiristyvät.

Jo perinteeksi muodostunut Toimintaleiri Ylläri Ylikylässä on 7-12-vuotiaille suunnattu päiväleiri, joka toteutetaan heti koulujen loputtua arkisin klo 9-15 juhannusviikon torstaihin saakka. Leirin ohjelmassa päivittäin ohjattua toimintaa, lounas ja välipala, lisäksi hintaan sisältyy vakuutus. Ylläri on nimensämukaisesti yllättävän mukavaa toimintaa täynnä!

Päiväleiri on tarkoitettu 7-12-vuotiaille kädentaitojen harjoittamisesta innostuneille lapsille.  Teema vaihtuu päivittäin.

Ompelemme kesäkerhossa aina keppihepan, muu toiminta liittyy kesäisiin pieniin ompelutöihin, massailuun ja eri tyyleillä askarteluun sekä kotikosmetiikan tekemiseen.  Viimeisenä päivänä voimme retkeillä lähimaastossa tai kisailla keppihepoilla.

Kesäkokkileiri on  8–12-vuotiaille lapsille suunnattu  yöleiri, jonka jokaiseen leiripäivään kuuluvat lasten itsensä valmistamat ruoat,  liikuntaa sekä mukavaa käsillä tekemistä. Lisäksi kesäleirin ohjelmaan kuuluu tietenkin saunomista ja uimista, retkeilyä lähimaastossa ja leiripaidan tekeminen. Leiri järjestetää yhteystyössä Ranuan 4H-yhdistyksen kanssa Narkauksessa.

JOKApojan- ja tytön kalastusleiri on 8-12-vuotiaille suunnattu kesäleiri, joka  järjestetään yhteistyössä paikallisen kalastus- ja metsästyseuran kanssa. Kalastusleiri on kahden yön leiri, jonka aikana majoitutaan mökkeihin tai telttoihin. Leirillä toiminta liittyy vahvasti tietenkin kalastukseen, luontoon, erätaitoihin unohtamatta vapaa-aikaa, joka kuluu saunomisen ja uimisen ja yhteisten tekemisen parissa. Olemmekin pääasiassa ulkona koko leirin ajan!