Leirit

Järjestämme kesäisin paikallisia leirejä!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen otsikon linkistä

SYYSTOIMINTALEIRI (päiväleiri)

Järjestämme elokuussa 3. 8. - 7.8. viikon mittaisen toimintaleirin Yllärillä 7 - 12 vuotiaille!

Yllärillä 3.8. - 7.8. klo 9 - 15 syys-toimintaleiri. Leiri on tarkoitettu 7 - 12 vuotaille. Leirillä tarjotaan lämmin ateria ja välipala.

TOIMINTALEIRI YLLÄRI (päiväleiri)

Jo perinteeksi muodostunut Toimintaleiri Ylläri Ylikylässä on 7-12-vuotiaille suunnattu päiväleiri, joka toteutetaan heti koulujen loputtua arkisin klo 9-15 juhannusta edeltävään torstaihin saakka. Leirin ohjelmassa päivittäin ohjattua toimintaa, lounas ja välipala, lisäksi hintaan sisältyy vakuutus. Ylläri on nimensämukaisesti yllättävän mukavaa toimintaa täynnä!

KESÄKOKKILEIRI (yöleiri)

Kesäkokkileiri on  8–12-vuotiaille lapsille suunnattu  yöleiri, jonka jokaiseen leiripäivään kuuluvat lasten itsensä valmistamat ruoat,  liikuntaa sekä mukavaa käsillä tekemistä. Lisäksi leirin ohjelmaan kuuluu tietenkin saunomista ja uimista, retkeilyä lähimaastossa ja leiripaidan tekeminen. Leiri järjestetää yhteystyössä Ranuan 4H-yhdistyksen kanssa Narkauksessa.

KALASTUSLEIRI (yöleiri)

JOKApojan- ja tytön kalastusleiri 8-12-vuotiaille  järjestetään yhteistyössä Rovaniemen kala- ja metsämiesten kanssa Junkualla juhannuksen jälkeisellä viikolla. Kalastusleiri on kahden yön leiri, jonka aikana majoitutaan mökkeihin tai telttoihin. Leirillä toiminta liittyy vahvasti tietenkin kalastukseen, luontoon, erätaitoihin unohtamatta vapaa-aikaa, joka kuluu saunomisen ja uimisen ja yhteisten pihaleikkien parissa.  Leirillä ei käytetä sähköisiä apuvälineitä, sillä Junkualla ainoa virtalähde on agregaatti. Olemmekin pääasiassa ulkona koko leirin ajan!