Luonnonkasvien keruu

Yhdistyksemme kerää luonnonkasveja kuivattavaksi ja myyntiin tilauksien mukaan.

Järjestämme pitkin kesää luonnonkasvien keruupäiviä joihin voi osallistua kuka tahtoo, iällä tai jäsenyydellä ei ole väliä. Keruupäivillä saat opastuksen yrttien keruuseen ja korvaus maksetaan suoraan käteen tuorekilojen mukaan päivän hintaan.

 

Ilmoitamme keruupäivistä nettisivujemme ajankohtaista-osiossa etusivulla sekä facebook-sivuillamme. Yleensä keruupäivistä ilmoitetaan vain päivää aikaisemmin koska emme voi ennustaa pitkästi etukäteen mikä kasvi on valmis kerättäväksi milloinkin.

 

KERUUPÄIVÄT PERUUNTUVAT SÄÄN OLLESSA SATEINEN.

 

Voit ilmoittaa meille myös puhelinnumerosi johon voimme laittaa viestin keruupäivästä suoraan. Keruupäivistä ilmoitetaan etusivun uutisissa. Lisätietoja keruupäivistä saat Mialta 0400-224 754

 

Muistathan, että kaikkien luonnonyrttien keruu ei kuulu jokamiehenoikeuksiin vaan vaatii maanomistajan luvan! Ostamme vain omissa keruutapahtumissa kerättyjä yrttejä tai erikseen sovitun mukaisesti.

 

MITÄ TARVITSET MUKAASI KERUUPÄIVÄNÄ

Tarvitset mukaasi säänmukaiset vaatteet (keräys monesti metsässä tai pusikoissa, välillä pelloilla ja muilla aurinkoisilla alueilla, kumisaappaat hyvä olla mukana), sääskimyrkkyä (ei saa laittaa käsiin!), aurinkorasvaa sekä evästä ja juomista. Tarjoamme yleensä päivän aikana kahvit ja teet. Meiltä saat myös hygieenisia hanskoja, keruuastiat, sopivat keruupaikat ja opastuksen kasvin keruuseen.

ILMOITUKSET TEKSTIVIESTILLÄ

Ilmoitamme yleensä myös tekstiviestillä usein keruissa mukana olleille seuraavasta keruuajankohdasta. Voit ilmoittaa meille puhelinnumerosi johon ilmoitamme seuraavasta keruusta. HUOM! Emme ilmoita välttämättä joka kerta tekstiviestillä, parhaiten tiedon keruupäivistä saat nettisivuiltamme!

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.