Tulevaisuuden kuusi-kampanja

Istuta sinäkin Tulevaisuuden kuusi 100-vuotiaalle Suomelle!

Tilaa kuusi 4H-yhdistyksen kautta

 

Kun Suomi itsenäistyi 1917, kylvettiin Itsenäisyyden kuusi. Tämä puu istutettiin Helsingin Kaivopuistoon vuonna 1931. Kun Suomi täytti 50 vuotta 1967, istutettiin yli 30 000 Itsenäisyyden kuusen siemenistä kasvatettua jälkeläistä, Kotikuusta, eri puolille Suomea. Kun Suomi täyttää sata vuotta vuonna 2017, jatketaan perinnettä istuttamalla Tulevaisuuden kuusia.

Tilaa sinäkin kuusi itsellesi tai lahjaksi!

Valtioneuvoston kanslia on valinnut Tulevaisuuden kuusi -kampanjan Suomi 100 -juhlavuoden viralliseen ohjelmaan.

Koko Suomi istuttamaan puita!

Kuusia istuttamaan kutsutaan yksityiset kansalaiset, koulut, kunnat, uskonnolliset yhteisöt, puolustusvoimat, yritykset, yhdistykset ja järjestöt. Tavoitteena on saada eri tahot ja sukupolvet toimimaan yhdessä. Kuuset kasvavat myös maailmalla, kun niitä istuttavat suurlähetystöt, koulut ja Suomen ystävät.

Tulevaisuuden kuusi tarjoaa kaikille suomalaisille tilaisuuden kunnioittaa itsenäisyytemme historiaa ja tukea tulevaisuuden kestävää kehitystä istuttamalla yhdessä juhlapuita satavuotiaalle Suomelle.

Lomakkeella tilattava Tulevaisuuden kuusi -juhlapaketti sisältää

kuusentaimen (ei myydä erikseen, vain osana pakettia)

Tulevaisuuden kuusi -kuparilaatan, jossa on tilaa omalle kaiverrukselle
(ruuvattava, koko: 12 x 18)

Tulevaisuuden kuusi -kirjan.

Paketin hinta on 100 euroa (tuote on arvonlisäveroton).

Ennakkotilauksen tehneisiin henkilöihin otetaan yhteyttä kevään 2017 aikana. Silloin varmistetaan tilaus, tarkennetaan noutoajankohta, paikka ja maksutapa.

Tilaa nyt, niin varmistat saannin ajoissa! Pakettien myynnistä vastaavat kampanjassa mukana olevat 4H-yhdistykset. Tulevaisuuden kuusi-kampanjan tuotto menee Suomen kulttuurirahaston alaisuuteen perustettavaan rahastoon, joka rahoittaa lasten ja nuorten  metsä- ja ympäristökasvatusta.

Suomen satavuotisjuhlaohjelmaan kuuluvalla Tulevaisuuden kuusella on merkittävä tukija, sillä Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on sen suojelija. Presidentti Niinistön lisäksi Suomen eduskunta on ilmoittautunut mukaan ja istuttaa Tulevaisuuden kuusia toukokuussa 2017.

Kampanjaa toteuttaa ENO-verkkokoulun tuki ry.

 

Varaa Tulevaisuuden kuusi-juhlapaketti suoraan

Rovaniemen 4H-yhdistyksestä

Mia Setälä p. 0400 224 754 tai tee tilaus TÄÄLLÄ

 

Lisätietoa:

www.tulevaisuudenkuusi.fi

http://suomifinland100.fi/project/tulevaisuuden-kuusi/