Nuorille

4H-järjestön yksi avaintehtävistä on nuorten (13-28-vuotiaat) työllistäminen

Järjestämme yli 13-vuotiaille nuorille 4H-työelämäkursseja, joiden jälkeen nuori voi työllistyä 4H-työpalveluun.

4H:n kautta nuori saa ensikosketuksia työelämään esim. kerhonohjaajana,  lemmikinhoito-, pihatyö-, kotityö- ja lastenhoitotehtävissä sekä saa arvokasta työkokemusta sekä todistuksen työstään. 4H-työt on hyvä lisä ansioluetteloon!

4H-työpalvelu on ollut toiminnassa jo vuosia. Vuosittain työllistämme 50-70 nuorta erilaisiin työtehtäviin. Vuonna 2018 maksoimme nuorille (alle 29-vuotiaat) palkkoja yli 40 000€.

Haluatko kokeilla työllistää itse itsesi? Oma 4H-yritys on helppo keino tähän! Tutustu jo olemassa oleviin 4H-yrityksiin ja tule kurssille ideoimaan omaa 4H-yritystä tai jos sinulla on jo idea, etkä jaksa odottaa seuraavaa kurssia, ota rohkeasti yhteyttä 4H-yhdistykseen niin neuvomme sinut alkuun!

Järjestämme erilaisia retkiä ja harrastekursseja, jotka ovat avoimia myös nuorille. Lisäksi 4H-liitto järjestää vuosittain nuorille suunnattuja kilpailuja esim. vuoden 4H-yrityskilpailu.

Lapin 4H-yhdistyksen järjestävät vuosittain 4H-metsävisa-salibandyturnauksen, joka kokoaa joukkueita ympäri Lappia pelaamaan.

4H:n kautta nuorella on myös mahdollista kokeilla kansainvälistä toimintaa ja lähteä vaihtoon ulkomaille.

Onko sinulla ja kavereillasi mielessä oma projekti, mutta rahoitus puuttuu? Tsekkaa 4H-itse tehty-raha!

 

Tarjoamme sinulle paljon mahdollisuuksia! Tule mukaan!

p.s kannattaa liittyä 4H-jäseneksi, sillä jäsenenä tämä kaikki on mahdollista