Ala kerhonohjaajaksi!

HEI SINÄ YLI 13-VUOTIAS NUORI tai AIKUINEN!

 

Kiinnostaako kerhonohjaus? Oletko vastuullinen, yhteistyökykyinen, pidät lasten ohjaamisesta ja tykkäät itsekin esim. askarrella tai olet ehkä liikunnallinen?

4H-kerhojen syyskaudelle (alkaa syyskuussa vko 37) ja kevätkaudelle (tammikuussa vko 3) tarvitsemme joka vuosi uusia reippaita ja vastuullisia yli 15-vuotiaita nuoria ja aikuisia kerhonohjaajia ympäri Rovaniemeä  sekä 13-14-vuotiaita apuohjaajia. Järjestämme Kerhonohjaajakoulutuksen uusille kerhonohjaajille elo-syyskuun vaihteessa. Tulevat koulutukset näet ylläolevasta linkistä.

Tammikuussa kerhonohjaajaksi voi päästä myös ilman koulutusta, mutta kerhonohjaajille tarkoitettu alkuinfo (perehdytyskurssi) ja Työt alkaa-verkkokurssi on käytävä.  Myös Osaava kerhonohjaaja-kurssi on käytävä seuraavana syksynä  jos haluaa jatkaa kerhonohjaajana.

Kannattaa aina kysyä vapaita kerhonohjaajapaikkoja ja apuohjaajapaikkoja!


4H-kerhoissa ohjaajina voi toimia vähintään kaksi yli 15-vuotiasta nuorta. Apuohjaajaksi yli 15-vuotiaiden tai aikuisen kanssa voi päästä 13-14-vuotias nuori.

 

Uusien kerhojen perustaminen

Jos asuinalueellasi ei ole kerhotoimintaa, voidaan alueelle perustaa uusi kerho kunhan vain tilat ja ohjaajat löytyvät. Myös aikuiset voivat ohjata 4H-kerhoa.

 

Jos kerhonohjaus kiinnostaa, täytä lomake


 

 

 

ERILAISIA KERHOJA

 

Sinulla on mahdollisuus pyörittää monitoimikerhoa, jossa voidaan tehdä kaikenlaista kivaa. Voidaan leipoa, askarrella, leikkiä jne. Voit pyörittää myös erilaisia teemakerhoja. Mahdollisuuksia on monia. Tiedätkö paljon vaikkapa hevosista tai rakastatko leipomista? Voisit perustaa heppa- tai leivontakerhon!

 

Ideoita erilaisiin teemakerhoihin:

 - sählykerho tai muu liikuntakerho

- keppiheppakerho

- eläinkerho

- mopokerho

- kokkikerho

- luontokerho

- lautapelikerho

- kalastuskerho

- geokätköilykerho

Onko sinulla joku muu idea? Mitä jos toteuttaisit sen? Meiltä saat apua ideointiin. Lisää teemakerhoideoita löytyy myös tästä linkistä. Käytössäsi on myös toimistomme laaja askarteluvälineistö ja erilaisia käsityökirjoja ja -lehtiä riittää. Voit tulla ideoimaan kerhokertoja toimistolle!