Tulevat koulutukset

Hei 14-28-vuotias nuori hae 4H:lle töihin! Järjestämme perehdyttävän Kotityökurssin

 

Aika: Aloitus on 13.3.2019 klo 17-19

Paikka: 4H-toimistolla (Urheilukatu 4 A 1)


(Huom. 13-vuotiaana voi osallistua jo kurssille, työllistämme yli 14-vuotiaita nuoria)

Kurssi suoritetaan aloitusajankohdan jälkeen erikseen sovittuina arki-iltoina/viikonloppuina. Lisäksi harjoittelu erikseen sovitussa kohteessa.

Kotityökurssilla opitaan mm. puhdistamaan kodin eri pintoja ja tiloja ja 4H-työpalvelussa toimimisesta. Kurssin suoritettuaan hyväksytysti nuori voi liittyä 4H-työpalveluun tekemään asiakastöitä tai käyttää oppimaansa omassa 4H-yrityksessä.

Asiakkaina voivat olla kotitaloudet (esim.lapsiperheet ja ikäihmiset), myös toimistosiivoukset ovat mahdollisia. Työtä tehdään opiskelun ja harrastusten ohella.

Perehdytyskurssi on maksuton 4H-jäsenille ja halutessaan voi liittyä jo ennen kurssia TÄÄLLÄ Työpalvelutoiminnassa jäsenyys on pakollinen, mutta jos haluat käydä pelkästään kurssin sen hinta on 40€.

Ilmoittaudu 11.3 mennessä p. 0400 224 754 tai TÄÄLLÄ

Kurssi toteutetaan opintokeskus Siviksen tuella.

HUOM! Kurssilla on oltava läsnä ja jos joutuu olemaan esim. sairastumisen takia pois, poissaolot tulee korvata ohjaajan antamilla lisätehtävillä. Kurssi täytyy suorittaa hyväksytysti (mm. kaikki tehtävät ja harjoittelu tehty hyväksytysti ja ajallaan) että kurssista pääsee läpi ja voi päästä 4H-työpalveluun työskentelemään.