Tuleva koulutus

Haluaisitko tehdä töitä kesällä ja tienata?

Pihatyökurssi alkaa to 26.4 klo 18.00 Ukkoherrantie 15 B 18 (Suomen 4H-liiton toimisto)

Kurssi on suunnattu 13-28-vuotiaille nuorille,  joita kiinnostaa työllistyä kesällä ulkotöihin (mm. nurmikonleikkaus, haravointi, pensaiden leikkaus, kukkien hoitotyöt) 4H-työpalveluun pääsee työskentelemään jo 13-vuotiaana helpoimpia töitä, mutta 14-15-vuotiaana lähes kaikkia töitä.

Kurssi suoritetaan pienemmissä osioissa ja sen kokonaiskesto on noin 20 h. Kurssi toteutetaan erikseen sovittuina arki-iltoina. Seuraavat kurssipäivät tarkentuvat ensimmäisellä kerralla.

Kurssien tavoitteena on antaa nuorelle riittävät perustiedot ja -taidot tavallisimmista pihan- ja puutarhan hoitoon liittyvistä töistä. Kurssin käytyään voi päästä 4H-työpalveluun töihin*. Töitä on työpalvelussa tarjolla asiakastilauksien mukaan yleensä toukokuusta (lumien sulattua) pitkälle syksyyn.

Hinta: JÄSENILLE ILMAINEN ja 40€/ muut (voit liittyä jäseneksi täällä)

Ohjaajana puutarha-alan ammattilainen

Ilmoittaudu 24.4 mennessä Mialle p. 0400224754 tai TÄÄLLÄ

 

*) 4H-työpalvelussa työt välitetään asiakastilauksen mukaan pihatyökurssin käyneiden nuorten whatsapp ryhmään ja nuoret ottavat töitä vastaan oman ehtimisen ja jaksamisen mukaan. Ehdit siis myös lomailla kesällä. Asikkaitamme ovat niin yksityiset ihmiset kuin taloyhtiöt. 4H-yhdistys huolehtii mm. työnantajavelvoitteista  eli maksaa palkan työstä. Hoidamme myös asiakaslaskutuksen, nuoren tarvitsee tehdä työ ja palauttaa tuntilista ja verokortti 4H-yhdistykseen.