Tuleva koulutus

Hei 14-28-vuotias nuori hae 4H:lle töihin! Järjestämme perehdyttävän Pihatyökurssin

 

Aika: Aloitus on 19.3.2019 klo 18

Paikka: 4H-toimistolla (Urheilukatu 4 A 1)


(Huom. 13-vuotiaana voi osallistua jo kurssille, työllistämme yli 14-vuotiaita nuoria)

Kurssi suoritetaan pienemmissä osioissa ja sen kokonaiskesto on noin 20 h. Kurssi toteutetaan erikseen sovittuina arki-iltoina. Seuraavat kurssipäivät ja kokoontumispaikat tarkentuvat ensimmäisellä kerralla.

Pihatyöt on suunnattu nuorille, joilta löytyy intoa työllistyä kesällä ulkotöihin (mm. nurmikonleikkaus, haravointi, pensaiden leikkaus, kukkien hoitotyöt) Kurssilta nuori saa perustiedot ja -taidot tavallisimmista pihan- ja puutarhan hoitoon liittyvistä töistä. Kurssin suoritettuaan hyväksytysti nuori voi liittyä 4H-työpalveluun tekemään asiakastöitä tai käyttää oppimaansa omassa 4H-yrityksessä. Huom.16-vuotiaana pääsee leikkamaan nurmikoita.

Asiakkaina voivat olla kotitaloudet (esim.lapsiperheet ja ikäihmiset), myös taloyhtiöissä nurmikonleikkaukset ovat mahdollisia. Työtä tehdään opiskelun ja harrastusten ohella.

Perehdytyskurssi on maksuton 4H-jäsenille ja halutessaan voi liittyä jo ennen kurssia TÄÄLLÄ Työpalvelutoiminnassa jäsenyys on pakollinen, mutta jos haluat käydä pelkästään kurssin sen hinta on 40€.

Ilmoittaudu 17.3 mennessä p. 0400 224 754 tai TÄÄLLÄ


Kurssi toteutetaan Opintokeskus Siviksen tuella