Kesätyöseteli 2018

4H-YRITTÄJYYS kaupungin kesätyösetelillä 2018

Kohderyhmä vuonna 2001-2002 syntyneet koululaiset, opiskelijat tai opiskelunsa aloittavat nuoret

Kesätyösetelin voi käyttää 4H-yrityksen perustamiseen, siten että

  1. suoritat hyväksytysti 4H-yrityskurssin (kesto: 9 x 45min)
  2. Toimitat 4H-yhdistykseen perustamisilmoituksen (huoltajan allekirjoituksella), yritysohjaajan kanssa tehdyn sopimuksen ja liiketoimintasuunnitelman
  3. Liityt 4H-yhdistyksen jäseneksi
  4. teet työtä vähintään 60 h
  5. tienaat yritykselläsi vähintään 100€ (kirjanpito pakollinen)
  6. Ehtojen täytyttyä toimitat 4H-yhdistykseen loppuraportin, joka sisältää toimintaraportin (sis. myös yritysohjaajan ja oman arvion) ja talousraportin (sis. myös kirjanpidon), sekä hyväksynnän jälkeen Ohjaamolle (Heli Pääkölle) täytetyn kesätyösetelin. Raporttien palautukset kesäkuussa 20.6 mennessä ja heinäkuussa 23.7 mennessä. Elokuussa ei ole rajoituksia päivälle, palauttaa voi milloin vain.
  7. kesätyöseteli maksetaan nuorelle (varaudu viiveeseen)

Tarkemmat ohjeet

HUOM! Ryhmäyritykseen on tullut muutos; jokainen perustaa oman 4H-yrityksen mutta voi muodostaa yhteistyöryhmiä, jotka vastaa aikaisempaa ryhmäyritystä. Yllämainitut kriteerit tulee täyttyä jokaisen ryhmän jäsenen (4H-yrityksen) kohdalla erikseen (esim. jokaisen ryhmäläisen on tienattava 100€/ hlö)

Jos nuorella on jo olemassa oleva 4H-yritys (joka on perustettu ennen vuotta 2018) se ei ole este kesätyösetelin saamiselle. Ei tarvitse perustaa uutta 4H-yritystä.

 

LISÄTIETOA 4H-yrityksen perustamisesta

Tutustu 4H-yrityksiin ja nappaa idea omaan 4H-yritykseen