Business Lab Lappi

Business Lab on nuorten oma verkostoitumistila, joka mahdollistaa nuorten yrittäjyyden tukemisen. 

4H-yhdistykset järjestävät Business Labeissa yrittäjyyttä tukevia koulutuksia ja tapahtumia sekä tuottavat yhteistyökumppaneiden kanssa asiantuntijaluentoja.

Business Labin teemaillat ja muu toiminta julkaistaan tapahtumat-sivulla.

Business Lab on paikka, jossa nuoret saavat yritystoimintansa tueksi teknologisia apuvälineitä. Näitä ovat muun muassa nopea internetyhteys, tietokone,  tulostin ja kopiointimahdollisuus sekä valokuvausvälineet. Laitteiden käyttöön nuoret saavat opastusta toiminnanohjaajalta, joka vastaa Business lab-toiminnasta. Tulossa myös teemailtoja mm. valokuvaamiseen ja markkinointiin liittyen sekä 4H-yrityskoulutuksia.

Rovaniemellä sijaitseva Business Lab toimii koko Lapin alueella ja siitä tuleekin nimi Business Lab Lappi. Fyysisesti Business Lab sijaitsee Rovaniemen 4H-yhdistyksen toimitiloissa os. Urheilukatu 4 A 1 ja on avoinna aina kun 4H-toimisto on auki sekä erikseen sovittuina iltoina.

Business Lab asioissa ota yhteys toiminnanohjaajaan /toiminnanjohtajaan.

P.s Tällä hetkellä Business Labeja on Rovaniemen lisäksi Helsingissä, Seinäjoella ja Oulussa.

Business Lab Lappi on poikkeuksellinen Business Lab, sillä se kattaa koko Lapin alueen 4H-yhdistykset. Ajatuksena on järjestää mm. teemailtoja etäyhteyksien kautta, jolloin kaikki halukkaat 4H-yrittäjät Lapin alueella pääsevät osallistumaan iltoihin ja saamaan tärkeää tietoutta 4H-yrittäjyydestä.