Business Lab Lappi

Business Lab on nuorten oma verkostoitumistila, joka mahdollistaa nuorten yrittäjyyden tukemisen. 

4H-yhdistykset järjestävät Business Labeissa yrittäjyyttä tukevia kursseja ja tapahtumia sekä tuottavat yhteistyökumppaneiden kanssa asiantuntijaluentoja.

Business Lab on paikka, jossa nuoret saavat yritystoimintansa tueksi teknologisia apuvälineitä. Näitä ovat muun muassa nopea internetyhteys, tietokoneet, tulostin ja kopiointimahdollisuus sekä video- ja kameralaitteet. Laitteiden käyttöön nuoret saavat opastusta 4H:n yritysohjaajalta.

4H:n pidemmän aikavälin tavoitteena on laajentaa 4H Business Lab -konsepti valtakunnalliseksi toiminnaksi. Tällä hetkellä Business Labeja on avattu Helsingissä, Seinäjoella ja Oulussa ja 2.9.2020 alkaen vihdoin myös Rovaniemellä! 

Rovaniemellä sijaitseva Business Lab toimii koko Lapin alueella ja siitä tuleekin nimi Business Lab Lappi. Fyysisesti Business Lab sijaitsee Monitoritalo Mondelle (Pohjolankatu)

Business Lab asioissa ota yhteys Marjo Lehtola p. 045 635 7269

Business Lab Lappi on poikkeuksellinen Business Lab, sillä se kattaa koko Lapin alueen 4H-yhdistykset. Ajatuksena on järjestää mm. teemailtoja etäyhteyksien kautta, jolloin kaikki halukkaat 4H-yrittäjät Lapin alueella pääsevät osallistumaan iltoihin ja saamaan tärkeää tietoutta 4H-yrittäjyydestä.