Palstat

HUOM! Saarenkylän palstamaalla tehdään peltovalvatin torjuntaa kesällä 2020 ja 2021, joten emme vuokraa palstoja tänä aikana.

Vuokraamme viljelypalstoja Saarenkylän Putaantörmällä

Vuokraamme palstoja yksityisille henkilöille ja yhteisöille.  Palstamaalla on mahdollista viljellä esimerkiksi erilaisia juurikasveja ja yrttejä. 

Saarenkylän palstamaalla ei ole vesipistettä, vaan vesi haetaan läheisestä putaasta. HUOM! Saarenkylässä on vesisäiliö, joka täytetään kerran sen jälkeen kun maa on käännetty ja palstoitus tehty. Vesi on pääsääntöisesti tarkoitettu vanhemmille pitkäaikaisille viljelijöille. Vettä on käytettävissä niin kauan kuin sitä säiliössä riittää, sen jälkeen vesi on haettava omatoimisesti putaasta.

Hinta kesäajalle 30€/ palsta

Voimassa toistaíseksi

Jäsenalennus -5€ (jäsenmaksun maksanut jäsen)

Palstoja voi varata käymällä henkilökohtaisesti 4H-toimistolla tai soittamalla. Myös nettivarauksen voi tehdä.

Maanmuokkaus ja palstoitus tehdään keväisin maan kuivuttua, jonka jälkeen palstalla voi aloittaa viljelyn. Palstojen tulee olla tyhjänä syyskuun loppuun mennessä.

Palstavarauksissa etusijalla on edellisenä kesänä palstansa hyvin huolehtineet viljelijät. Saarenkylässä palstoja on vähän, joten niitä vapautuu harvakseltaan. 

Lomailemme yleensä heinäkuussa eikä palsta-asioissa ole erillistä päivystystä. Palautetta ja kehitysideoita voi antaa täällä

Olemme luopuneet Pöykkölän Taimelan palstamaan viljelystä. Viimeisen kerran toimimme Pöykkölässä kesällä 2019