Lastenhoitopalvelu

Suosittelemme käyttämään ensisijaisesti nuorten 4H-yrityksiä lastenhoitoon sillä yhdistyksellä on vain pari lastenhoitajaa työpalvelussa . 4H-yrityksiä löytyvät vasemmalta valikosta.

 

 

Kaipaatko hetkisen omaa aikaa tai lapselle leikkipuistoseuraa?

4H-lastehoitajat ovat Lastenhoitokurssin (20h) käyneitä 15-28-vuotiaita nuoria. 

Voit tilata 4H-lastenhoitajan avuksi kun tarvitset lyhytaikaista ja tilapäistä lastenhoitoa. 4H-lastenhoitajat ovat koululaisia ja opiskelijoita, joten pääasiassa apua on saatavilla iltaisin, viikonloppuisin ja lomien aikana.

Lastenhoitaja on työsuhteessa 4H-yhdistykseen ja 4H-yhdistyksen ottaman lakimääräisen tapaturmavakuutuksen piirissä. Asiakas ei maksa palkkaa suoraan nuorelle vaan 4H-yhdistys laskuttaa työtuntien mukaan asiakasta ja maksaa nuorelle palkan. Asiakkaan ei tarvitse huolehtia työnantajavelvoitteista, vaan 4H-yhdistys huolehtii niistä.

Lastenhoitajan voit tilata 4H-yhdistyksestä p. 0400 224 754 / 045 635 7269 tai tilauslomakkeella 4H-yhdistys välittää työt lastenhoitajille ja jos vapaa hoitaja löytyy, ottaa hän suoraan yhteyttä asiakkaaseen ja sopii tarvittaessa tutustumiskäynnin.

Hoitotapahtumasta tehdään kirjallinen sopimus 4H-yhdistyksen ja perheen välillä. Lastenhoitaja huolehtii, että sopimus täytetään ja allekirjoitetaan. Sopimuksessa määritellään mm. hoitoaika, yksilölliset hoito-ohjeet, allergiat yms. Lasta hoidetaan vanhempien antamien ohjeiden mukaisesti lapsen kotona.  Hoitajilla on vaitiolovelvollisuus lasta ja perhettä koskevissa asioissa.

Lastenhoitajapalvelun hinta:

20€/h/hlö sis. 24% alv

Lisäksi asiakkaan kanssa voidaan sopia lähtökorvauksesta (0,25€/km), jos hoitaja ei asu asiakkaan lähietäisyydellä (kulku kävellen/pyörällä) tai hoitaja joutuu turvallisuutensa takia kulkemaan omalla kyydillä asiakkaan luo (ilta-aika)

 

 

Muistathan, että Lastenhoitopalvelumme on verotuksessa kotitalousvähennyskelpoista! Katso lisätietoa täältä

Yhteydenottolomake