Työtilaus

Tarvitseko apua arkeesi, viikonloppuun tai lomalla?

Työpalvelustamme voit tiedustella luotettavaa ja reipasta työntekijää esimerkiksi ulkoiluttamaan lemmikkiäsi, tekemään viikkosiivousta, leikkaamaan nurmikkoa, hoitamaan pieniä kauppa-asioita tai lapsenvahdiksi! Parhaiten nuoria on saatavilla töihin iltaisin, viikonloppuisin ja loma-aikaan.

Työllistämme 4H-työkursseja suorittaneita nuoria työpalvelussamme ympäri vuoden

4H-järjestön yksi avaintehtävistä on nuorten (13-28-vuotiaat) työllistäminen. Järjestämme yli 13-vuotiaille nuorille työelämäkursseja, joiden jälkeen nuori voi työllistyä 4H-työpalveluun.

 

Täältä löydät lisätietoa miten 4H-työpalvelu toimii ja hinnaston

 

Huomioitavaa on, että nuori työntekijä ei ole verrattavissa ammattilaiseen.Työssä menee yleensä kauemmin ja nuori tarvitsee työnohjausta. Erityisen tärkeää on kirjalliset ohjeet (omat siivoustoiveet ja huomioonotettavat asiat) ja perehdytys ennen työn aloitusta.

 

Nuorten omat 4H-yritykset löydät TÄÄLTÄ

PIHATYÖ jaKOTITYÖ tilauslomake

Jos emme löydä ajankohtaan sopivaa työntekijää omista työpalvelunuorista, saammeko välittää työkeikan nuorille 4H-yrittäjille? Jos vastaat kyllä, välitämme yhteystiedot tarvittaessa 4H-yrittäjälle, joka ottaa teihin yhteyttä. 4H-yrittäjät ovat 4H-nuoria, jotka ovat pyörittävät omaa pienimuotoista yritystoimintaa 4H:n tuella.

Hinnastot löydät täältä

tietosuojaseloste

DOGSITTERIN tilauslomake

*
*
*
*
*

Jos emme löydä ajankohtaan sopivaa työntekijää omista työpalvelunuorista, saammeko välittää työkeikan nuorille 4H-yrittäjille? Jos vastaat kyllä, välitämme yhteystiedot tarvittaessa 4H-yrittäjälle, joka ottaa teihin yhteyttä. 4H-yrittäjät ovat 4H-nuoria, jotka ovat pyörittävät omaa pienimuotoista yritystoimintaa 4H:n tuella

tietosuojaseloste

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.