Iltapäivätoiminnan ohjaaja

Haemme  lukuvuodeksi 2023-2024 iltapäiväkerhon ohjaajia sekä tuuraajia määräaikaiseen työsuhteeseen

Perusopetuksen iltapäivätoiminta on ohjattua vapaa-ajan toimintaa 1.-2.-luokkalaisille koulupäivän jälkeen.

Rovaniemen 4H-yhdistys järjestää kahdelle koululla iltapäivätoimintaa elokuusta 2023 alkaen.

Haettavat ohjaajan paikat sijaitsevat Saaren koululla (Uutelankuja 1) 

Haemme myös sijaisia Ylikylän  iltapäiväkerhoon (Ylikyläntie 23). 

Haemme ensisijaisesti alaa vastaavan koulutuksen omaavia henkilöitä, joilla on kokemusta lasten kanssa työskentelystä. Sopiva koulutus/tutkinto voi olla esim. aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja, koulunkäynninavustaja, lastenohjaaja ja nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajan tutkinto.  Katsomme eduksi kokemuksen erityistä tukea tarvitsevien lasten kanssa toimimisesta ja harrastuneisuuden kädentaidoissa.

Oletko toimelias, oma-aloitteinen  ja aidosti kiinnostunut lasten parissa työskentelystä? 

IP-ohjaajan tehtäviin kuuluu  lapsiryhmän ohjaaminen yhdessä muiden ohjaajien kanssa päivän eri toiminnoissa (sisällä ja ulkona). Lasten päiväohjelmaan voi kuulua vapataa leikkiä, ohjattua toimintaa esim. kädentaitoja, läksyjen tekoa ja ulkoilua.

Työhön kuuluu toiminnan suunnittelua sekä yhteistyötä koulun ja kodin kanssa. Ohjaajat valmistavat kerhossa tarjottavan välipalan ja oma auto on tarpeellinen välipalatarvikkeiden hankkimisen vuoksi.  Lisäksi  ohjaajan työtehtäviin voi erikseen sovittaessa kuulua kerran viikossa iltakerhon ohjausta alakouluikäisille. 

Tarjoamme monipuolisen ja merkityksellisen työn 1.-2-luokkalaisten lasten parissa. Pääset suunnittelemaan toimintaa yhdessä muiden ohjaajien kanssa kanssa ja hyödyntämään omaa ammatillista osaamistasi sekä vahvuuksiasi. Tukenasi on pieni, mutta aktiivinen ja osallistuva työyhteisö.

Tehtävä on määräaikainen ja osa-aikainen (30h/viikko). Palkka määräytyy Neuvonta-alan TES:n (N2) mukaan ja palkassa huomioidaan kokemuslisä max 15%. Lisäksi mahdollisuus jatkoon kesäkuussa 2024 leiriohjaajana ja seuraavalla toimintakaudella. Työntekijöillä on käytössä myös kulttuuri- ja liikuntasetelietu.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä).

Lähetä vapaamuotoinen hakemus + cv 21.6  klo 16 mennessä marjo.lehtola(at)4h.fi. 

Kerro hakemuksessa merkintä haetko määräaikaista ohjaajan paikkaa vai vain tuurajan paikkaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Marjo Lehtola-Tuomisto marjo.lehtola(at)4h.fi / 040 635 7269 (tavoitettavissa arkisin klo 8-16 välillä)