Iltapäiväkerhonohjaaja

Haemme perusopetuksen iltapäivätoimintaan Ylikylään ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalla 11.10.2021 - 3.6.2022. Jatko mahdollinen

Rovaniemellä perusopetuksen iltapäivätoimintaa järjestetään peruskoulun 1. ja 2. vuosiluokan oppilaille sekä erityisen tuen piirissä oleville 1.-3. luokkien oppilaille. Ylikylän iltapäiväkerho sijaitsee Ylikylän monitoimitalolla. Työntekijöitä iltapäiväkerhossa on neljä. 

Pääasiallisena tehtävänäsi on lapsiryhmän (1-2-luokkalaisia) ohjaaminen päivän eri toiminnoissa: ohjattu toiminta sisällä ja ulkona, kädentaidot sekä välipalan valmistaminen ja esille laittaminen. Toimit osana mukavaa työyhteisöä jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa toimintaan, sisältöön sekä toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Työhön kuuluu lisäksi 4H-kerhon ohjausta kerran viikossa klo 17-18.30. Päivittäinen työaika pääsääntöisesti klo 11-17.

Haemme koulutuksen omaavia henkilöitä, joilla on kokemusta lasten kanssa työskentelystä. Kokemus erityistä tukea tarvitsevien lasten kanssa toimimisesta on eduksi. Sopiva koulutus/tutkinto voi olla esim. aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja, koulunkäyntiavustaja, lähihoitaja, sosionomin sekä nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajan tutkinto. 

Olethan iloinen, reipas, oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen, joustava ja aktiivinen. Olet aidosti kiinnostunut lasten parissa työskentelystä ja hallitset vaadittavat ryhmänhallintataidot. Sinulla on hyvät tiimityötaidot ja olet asiakaspalveluhenkinen. Kykenet vastaanottamaan palautetta ja työssä ohjausta. Sitoudut työssäsi 4H:n arvoihin ja iltapäivätoiminnan toiminta-ajatukseen.

Tarjoamme monipuolisen ja nopeatempoisen työn lasten parissa. Sinulla on mahdollisuuksia suunnitella toimintaa yhdessä muiden ohjaajien kanssa kanssa ja hyödyntää omaa ammatillista osaamistasi sekä vahvuuksiasi. Tukenasi on pieni, mutta aktiivinen ja osallistuva työyhteisö. 

Tehtävä on määräaikainen ja osa-aikainen. Palkka määräytyy Neuvonta-alan TES, palkkaluokka N2 (lähtöpalkka 1382€/kk lisäksi palkassa voidaan ottaa huomioon myös kokemuslisää max 15%

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä).

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Marjo Lehtola-Tuomisto p. 045 635 7269

Lähetä vapaamuotoinen hakemus + cv 7.10 mennessä marjo.lehtola(at)4h.fi