Iltapäiväkerhonohjaaja

Rovaniemen 4H-yhdistys hakee iltapäiväkerhonohjaajia (1-2lk) Ylikylän iltapäiväkerhoon (Ylikylän monitoimitalo) 

Työsuhde on määräaikainen ajalla 2.8.2021-3.6.2022, mahdollisuus myös jatkoon. Työaika on 6h/pvä ja työaika on pääsääntöisesti klo 11-17

Työtehtäviin kuuluu iltapäiväkerhon toiminnan suunnittelu, toteutus ja kehittäminen yhteystyössä muiden ohjaajien ja toiminnanjohtajan kanssa. Lisäksi työtehtäviin voi kuulua alan opiskelijoiden työnohjaus sekä 4H-kerhon ohjaustyöt. Työnkuva painottuu lasten ohjaamiseen (1.-2lk)

Odotamme työntekijältä alan koulutuksen lisäksi oma-aloitteisuutta, organisointikykyä ja yhteistyötaitoja. Työskentelet osana työyhteisöä ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kädentaidot ja muu luova harrastustoiminta katsotaan eduksi työntekijää valittaessa. Työssä tarvitaan myös hygieniapassi ja voimassaoleva EA1/hätäensiapu. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn lasten ja nuorten parissa. 
Työsuhteessa noudatetaan Neuvonta-alan työehtosopimusta . Paikka täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt työnantajalle lain 504/2002 (Laki lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rekisteriotteen. 
Vapaamuotoiset hakemukset ja CV:t pyydämme lähettämään 18.6 mennessä sähköpostiliitteenä osoitteeseen: marjo.lehtola@4h.fi. Viestin otsikoksi : Hakemus IP-ohjaaja.
Lisätietoja arkisin klo 9-15 välisenä  p. 045 635 7269 /Marjo Lehtola