Resurssiohjaaja ryhmätoimintaan

Haemme  ryhmätoimintaan resurssiohjaajaa (iltapäiväkerhot)

Perusopetuksen iltapäivätoiminta on ohjattua vapaa-ajan toimintaa 1.-2.-luokkalaisille koulupäivän jälkeen.

Rovaniemen 4H-yhdistys järjestää kahdelle koululla (Ylikylä ja Saari) iltapäivätoimintaa elokuusta 2023 alkaen.

Haettava ohjaajan paikka on resurssiohjaajan paikka ja sijoituspaikka voi olla molemmissa iltapäiväkerhoissa tarpeen mukaan, mutta pääasiassa Ylikylässä .

Haemme ensisijaisesti alaa vastaavan koulutuksen omaavaa henkilöä, jolla on kokemusta lasten kanssa työskentelystä. Sopiva koulutus/tutkinto voi olla esim. aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja, koulunkäynninavustaja, lastenohjaaja ja nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajan tutkinto.  Katsomme eduksi kokemuksen erityistä tukea tarvitsevien lasten kanssa toimimisesta ja harrastuneisuuden kädentaidoissa.

Oletko toimelias, oma-aloitteinen  ja aidosti kiinnostunut lasten parissa työskentelystä? 

IP-ohjaajan tehtäviin kuuluu  lapsiryhmän ohjaaminen yhdessä muiden ohjaajien kanssa päivän eri toiminnoissa (sisällä ja ulkona). Lasten päiväohjelmaan voi kuulua vapataa leikkiä, läksyjen tekoa, ohjattua toimintaa esim. kädentaitoja  ja ulkoilua.

Työhön kuuluu toiminnan suunnittelua sekä yhteistyötä koulun ja kodin kanssa. Oma on hyvä olla käytettävissä, sillä työntekopaikkoja on useampia.

Lisäksi  ohjaajan työtehtäviin voi kuulua  1-2 kertaa viikossa iltakerhon ohjausta alakouluikäisille sekä päiväkerhon (Kässätaiturit) kerhon tuurausta.

Tarjoamme monipuolisen ja merkityksellisen työn 1.-2-luokkalaisten lasten parissa. Pääset suunnittelemaan toimintaa yhdessä muiden ohjaajien kanssa kanssa ja hyödyntämään omaa ammatillista osaamistasi sekä vahvuuksiasi. Tukenasi on pieni, mutta aktiivinen ja osallistuva työyhteisö.

Tehtävä on määräaikainen ja osa-aikainen (30h/viikko). Palkka määräytyy Neuvonta-alan TES:n (N2) mukaan ja palkassa huomioidaan kokemuslisä max 15%. Lisäksi mahdollisuus jatkoon kesäkuussa 2024 leiriohjaajana. Työntekijöillä on käytössä myös kulttuuri- ja liikuntasetelietu.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä).

Lähetä vapaamuotoinen hakemus + cv 15.9  mennessä marjo.lehtola(at)4h.fi. 

Paikka voidaan täyttää heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 8-16 p. 045 635 7269 / Marjo Lehtola-Tuomisto