Kerhotoiminta keskeytetään välittömästi ja toistaiseksi.

13.3.2020

4H-järjestö noudattaa viranomaissuosituksia ja rajoittaa ei-välttämätöntä toimintaa keskeyttämällä kethotoiminnan välittömästi toistaiseksi.

Olemme saaneet 4H-liiton koronavirusohjeistuksen liittyen kerhotoimintaan. Suomen 4H-liiton suositus on noudattaa viranomaissuosituksia. Suomen hallitus on suositellut, että tartuntojen vähentämiseksi tulee myös rajoittaa ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla. Myös isoja kokoontumisia tulee välttää.

Suomen 4H-liitto suosittelee/linjaa, että:

Ryhmämuotoinen 4H-kerho- ja tapahtumatoiminta keskeytetään välittömästi toistaiseksi.

Kaikki liiton ja yhdistysten tapahtumat ja live-koulutukset siirretään, perutaan tai järjestetään mahdollisuuksien mukaan virtuaalisesti.

Vapaaehtoisten/luottamushenkilöiden kokoukset järjestetään ensi sijassa virtuaalisesti/Teamsin/puhelimen välityksellä.

Erityisen tärkeää tämä on riskiryhmiin kuuluvien suojelemiseksi. Kansalaisten tulee noudattaa erityistä harkintaa ja varovaisuutta riskiryhmien kanssa asioidessa. Riskiryhmiin kuuluvat ikääntyneet tai perussairaat.

4H-liitto seuraa valtakunnallisia viranomaissuosituksia aktiivisesti ja päivitämme niiden pohjalta omia linjauksiamme. Tiedotamme yhdistyksiä, työntekijöitämme ja jäsenistöämme mahdollisimman ajantasaisesti.

Tämä tarkoittaa, että Rovaniemen 4H-yhdistys noudattaa viranomaiseten ja liiton suosituksia keskeyttämällä kerhotoiminnan toistaiseksi.

 

Lisätietoja 4H-liiton linjauksesta: https://4h.fi/ajankohtaista/tiedotteet/4h-liiton-koronavirusohjeistus/

 

Mikäli asiasta tulee kysyttävää vastaamme mielellään kysymyksiin.

Terveisin:

vs.Toiminnanjohtaja Mia Setälä
mia.setala@4h.fi
0400 224 754

Toiminnanohjaaja Hanna Pikkarainen
hanna.pikkarainen@4h.fi
0400 150 192