Työtilaus

Nuoria voi tiedustella töihin esimerkiksi nurmikonleikkaajiksi, kotisiivoukseen, ikkunoidenpesuun, lemmikkien hoitajiksi tai tekemään erilaisia pihatöitä.  Huomioithan, että työt tehdään asiakkaan omilla välineillä ja laitteilla.

Kotiavun ja Piha-avun osalta työnvälitys siirtyy kevään 2022 kuluessa 4H-Helppi-sovellukseen mutta jos Helppiä ei ole mahdollista käyttää,  voi tilata koulutettuja ja perehdytettyjä nuoria myös alla olevan tilauslomakkeen kautta. Hinta 25€/h sis alv24%. Laskutamme asiakasta työtuntien mukaan.

Lemmikinhoito tilataan erillisellä tilauslomakkeella TÄÄLLÄ

Tutustu 4H Helppiin tarkemmin ja lataa sovellus täältä: https://helppi.4h.fi/

Voit tutustua myös nuorten omiin 4H-yrityksiin TÄÄLLÄ

Minkälaiseen työhön tarvitset apua?

Jos emme löydä ajankohtaan sopivaa työntekijää omista työpalvelunuorista, saammeko välittää työkeikan nuorille 4H-yrittäjille? Jos vastaat kyllä, välitämme yhteystiedot tarvittaessa 4H-yrittäjälle, joka ottaa teihin yhteyttä jos hän voi työtehtävän ottaa vastaan. 4H-yrittäjät ovat 4H-nuoria, jotka ovat pyörittävät omaa pienimuotoista yritystoimintaa 4H:n tuella.

Jos emme saa työhön työntekijää, saammeko tarjota työtä nuorille 4H-yrittäjille?

Huomioitavaa on, että nuori työntekijä ei ole verrattavissa ammattilaiseen. Työssä menee yleensä kauemmin ja nuori tarvitsee työnohjausta. Erityisen tärkeää on kirjalliset ohjeet (omat siivoustoiveet ja huomioonotettavat asiat) ja perehdytys ennen työn aloitusta.

Täältä löydät lisätietoa miten 4H-työpalvelu toimii ja hinnaston

Nuorten omat 4H-yritykset löydät TÄÄLTÄ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠