Töitä ja omaa rahaa

4H työllistää nuoria!

Ota haltuun 4H-harrastus, syvennä tietojasi koulutuksissa ja nappaa työpaikka vaikka lemmikinhoitajana,  ala kerhonohjaajaksi 4H-kerhoon tai perusta oma 4H-yritys. Kaikki onnistuu 4H:lla!

Ajokortti työelämään -kurssilla perehdytään työnhakuun ja työelämän pelisääntöihin. 4H:n työelämäkoulutuksissa saadaan työelämässä tarvittavia tietoja ja taitoja, valmennetaan  esim. lemmikkienhoito-, koti- ja piha-aputehtäviin, toimimaan 4H-kerhossa ohjaajana tai perustamaan oman 4H-yrityksen.

Nuori voi työllistyä 4H-yhdistyksen työpalveluun (4H-Helppi) käytyään Piha-apu, koti-apu ja lemmikinhoitokursseja. Töitä voi saada jo 14-vuotiaana ja ilman aiempaa työkokemusta. 4H-yhdistys toimii työnantajana, joka välittää nuoren esimerkiksi ulkoiluttamaan asiakkaan koiraa tai tekemään pihatöitä. Asiakkaina voivat olla yksityishenkilöt, yritykset ja kunnat. Palkan maksaa 4H-yhdistys, joka laskuttaa asiakasta työstä.

Lisäksi työllistämme kesäisin nuoria leiritoimintaan. Kesätyöhakemuksen voi lähettää TÄÄLLÄ

Järjestämme kursseja vuosittain ja niiden aloituspäivä ilmoitetaan etusivun uutisissa, tapahtumasivulla ja somekanavilla. Kurssit järjestetään pääasiassa arki-iltoina  sekä kurssista riippuen yhtenä viikonloppuna.

Oletko käynyt 4H-työpalvelukurssin toisessa 4H-yhdistyksessä?  Ota yhteyttä!