Töitä ja omaa rahaa

4H auttaa sinut työelämän alkuun!

Ota haltuun 4H-harrastus, syvennä tietojasi koulutuksissa ja nappaa työpaikka vaikka lemmikonhoitajana,  ala kerhonohjaajaksi 4H-kerhoon tai perusta oma 4H-yritys. Kaikki onnistuu 4H:lla!

Ajokortti työelämään -kurssilla perehdytään työnhakuun ja työelämän pelisääntöihin. 4H:n työelämäkoulutuksissa saadaan työelämässä tarvittavia tietoja ja taitoja, valmennetaan  esim. lemmikkienhoito-, koti- ja pihatyötehtäviin, toimimaan 4H-kerhossa ohjaajana tai perustamaan oman 4H-yrityksen.

Nuori voi työllistyä koututuksia käytyään 4H-yhdistykseen. Töitä voi saada jo 14-vuotiaana ja ilman aiempaa työkokemusta. 4H-yhdistys toimii työnantajana, joka välittää nuoren esimerkiksi ulkoiluttamaan asiakkaan koiraa tai leikkaamaan nurmikkoa. Asiakkaina voivat olla yksityishenkilöt, yritykset ja kunnat. Palkan maksaa 4H-yhdistys.

Järjestämme kursseja vuosittain ja niiden aloituspäivä ilmoitetaan etusivun uutisissa ja somekanavilla. Kurssit järjestetään pääasiassa arki-iltoina 1-2 krt/vko iltapäivisin sekä kurssista riippuen muutamana lauantaina tai yhtenä viikonloppuna.

HUOM! Kurssilla on oltava läsnä ja jos joutuu olemaan esim. sairastumisen takia pois, poissaolot tulee korvata ohjaajan antamilla lisätehtävillä. Kurssi täytyy suorittaa hyväksytysti (mm. kaikki tehtävät ja harjoittelu tehty hyväksytysti ja ajallaan) että kurssista pääsee läpi ja voi päästä 4H-työpalveluun töihin.

Oletko käynyt 4H-työpalvelukurssin toisessa 4H-yhdistyksessä?  Ota yhteyttä!