Työpalvelut

Tilaa nuori töihin!

Tiesitkö, että 4H-järjestön yksi avaintehtävistä on nuorten (13-28-vuotiaat) työllistäminen? Järjestämme yli 13-vuotiaille nuorille työelämäkursseja, joiden jälkeen nuori voi työllistyä 4H-työpalveluun. Työnvälityksemme kautta nuori saa ensikosketuksia työelämään esim. lemmikinhoito-, pihatyö-, kotityö- ja lastenhoitotehtävissä ja saa arvokasta työkokemusta sekä todistuksen työstään. 4H-työpalvelu on ollut toiminnassa jo vuosia. Vuosittain työllistämme 50-70 nuorta erilaisiin työtehtäviin. Vuonna 2015 maksoimme nuorille (alle 29-vuotiaat) palkkoja yli 70 000€.

Tarvitseko apua arkeesi, viikonloppuun tai lomalla?

Työpalvelustamme voit tiedustella luotettavaa ja reipasta työntekijää esimerkiksi ulkoiluttamaan lemmikkiäsi, tekemään viikkosiivousta, leikkaamaan nurmikkoa, hoitamaan pieniä kauppa-asioita tai lapsenvahdiksi! Työntekijää voit tiedustella p. 0400 224 754 / 045 635 7269 sekä nettilomakkeella. Parhaiten nuoria on saatavilla töihin iltaisin, viikonloppuisin ja loma-aikaan. Hinta on 20€/ h/ hlö (sis. 24% alv*) (pihatyö, kotityö ja lastenhoito), lemmikinhoitohinnasto löytyy TÄÄLTÄ. (*kotitalousvähennyskelpoista)

4H toimii nuoren työnantajana ja hoitaa työantajavelvoitteet

Välitämme töitä vain yli 14-vuotiaille työelämäkurssin käyneille nuorille. Nuoret voivat tehdä töitä myös opiskeluidensa ohessa. Huomioitavaa on, että monet nuorista opettelevat vasta työelämää eivätkä siis ole ammattilaisia vaan monessa tehtävässä enemmänkin asiakkaan apukäsiä. Asiakkaan tehtävänä on perehdyttää nuori työhön ja useimmiten olla saatavilla jos nuorellä tulee kysyttävää. Kirjalliset ohjeet ovat tärkeät. Nuori tarvitsee ohjausta ja palautetta työstään.Käytössä työtilaus-lomake, johon kirjalliset ohjeet täytetään.

Otettuasi yhteyttä 4H-yhdistykseen, välitämme työn nuorille ja jos vapaa työntekijä löytyy, hän ottaa itse yhteyttä asiakkaaseen ja sopii tarkemmin työhön liittyvät asiat. Työn jälkeen nuori täyttää tuntilistan ja asiakas allekirjoittaa sen. Laskutus ja palkanmaksu tapahtuu työlistan tuntien mukaan 4H-yhdistyksessä. Nuorelle maksetaan työehtosopimuksien mukainen palkka sekä lomakorvaus.


Huomaathan, että  asiakkaalla on oltava työhön tarvittavat asianmukaiset työvälineet ja asiakas huolehtii, että työturvallisuus on huomioitu. (Esim. asianmukaiset siivousvälineet, ruohonleikkuri, haravat yms)

 

 

Meidän kauttamme voit myös