Työpalvelut

Tilaa nuori töihin!

Tarvitseko apua arkeesi, viikonloppuun tai lomalla?

Työpalvelustamme voit tiedustella luotettavaa ja reipasta työntekijää esimerkiksi ulkoiluttamaan lemmikkiäsi, tekemään viikkosiivousta, leikkaamaan nurmikkoa tai hoitamaan pieniä kauppa-asioita.

Olemme ottaneet käyttöön Helppi-sovelluksen, n ja heinäkuussa 2021 lomien aikana työnvälitys toimii vain Helpin kautta. Elokuussa nuoria työntekijöitä voi edelleen tiedustella myös lomakkeella /puhelimitse.

Parhaiten nuoria on saatavilla töihin iltaisin, viikonloppuisin ja loma-aikaan. Hinta pihatöistä ja kotitöistä on 25€/h/ hlö (sis 24% alv*) Lemmikinhoitohinnaston löydät TÄÄLTÄ

*kotitalousvähennyskelpoista

Työntekijää voit tiedustella myös p. 045 635 7269 / p. 0400 137 386

4H toimii nuoren työnantajana ja hoitaa työantajavelvoitteet

Välitämme töitä vain yli 14-vuotiaille työelämäkurssin käyneille nuorille. Nuoret voivat tehdä töitä myös koulun ja opiskeluiden ohessa. Huomioitavaa on, että monet nuorista opettelevat vasta työelämää eivätkä siis ole ammattilaisia vaan monessa tehtävässä enemmänkin asiakkaan apukäsiä. Asiakkaan tehtävänä on perehdyttää nuori työhön ja useimmiten olla saatavilla jos nuorellä tulee kysyttävää. Kirjalliset ohjeet ovat tärkeät. Nuori tarvitsee ohjausta ja palautetta työstään. Käytössä työtilaus-lomake, johon kirjalliset ohjeet täytetään.

Otettuasi yhteyttä 4H-yhdistykseen, välitämme työn nuorille ja jos vapaa työntekijä löytyy, hän ottaa itse yhteyttä asiakkaaseen ja sopii tarkemmin työhön liittyvät asiat. Työn jälkeen nuori täyttää tuntilistan ja asiakas allekirjoittaa sen. Laskutus ja palkanmaksu tapahtuu työlistan tuntien mukaan 4H-yhdistyksessä. Nuorelle maksetaan työehtosopimuksien mukainen palkka sekä lomakorvaus TAI Helpin kautta tilatuilla työntekijöillä laskutus ja palkanmaksu tapahtuu Helpin kautta.


Huomaathan, että  asiakkaalla on oltava työhön tarvittavat asianmukaiset työvälineet ja asiakas huolehtii, että työturvallisuus on huomioitu. (Esim. asianmukaiset siivousvälineet, ruohonleikkuri, haravat yms)