Ylikylän Kädentaitajat-kerho

Kerho kokoontuu Ylikylän monitoimitalolla, ip-tiloissa kerran viikossa. Kokoontuminen pääovelle, josta ohjaajat hakevat kerholaiset. 

Kerho kokoontuu tiistaisin klo 17.00 – 18.30.

Syyskauden ensimmäinen kokoontuminen 13.9.2022

Kevätkauden ensimmäinen kokoontuminen 17.1.2023

Kädentaitajat-kerhoon on ilmoittautuminen TÄÄLLÄ 

4H-kerho on suunnattu 7-12-vuotiaille lapsille, joita kiinnostaa käsillä tekeminen ja mukava yhdessäolo.  4H:n motto on tekemällä oppii parhaiten! Kerhossa teemana on erityisesti kädentaidot ja kerhossa ommellaan mm. keppihepat (syyskaudella) ja askarrellaan ajankohtaisista aiheista.

Yhden kerhokerran kesto on 1,5 h.

Kerhonohjaajat suunnittelevat kerhokauden (syksy- ja kevät) kerhokerrat ja kertovat aina mitä seuraavalla kerralla kerhossa tehdään. Toimintasuunnitelmat kokonaisuudessaan eivät ole julkisia, koska niihin voi tulla muutoksia kauden aikana. Kerholaisten toiveet toiminnasta otetaan myös huomioon. Koulujen lomien ja arkipyhien sattuessa kerhopäivälle, myös kerho lomailee.

Ohjaajina toimivat Maarit, Essi, Viola ja Ronja

Ensimmäisellä kerralla voi käydä tutustumassa ja päättää sen jälkeen haluaako jatkaa kerhossa ja liittyä 4H-jäseneksi vai maksaako kerhomaksun 35€/kerho/kerhokausi. 

Muistathan, että jos kerholainen on jäsen, tulee uuden jäsenkauden jäsenmaksu automaattisesti kotiin. Jäseneksi ei tarvitse liittyä uudelleen. Jäsenyys on voimassa vuoden.

Lisätietoa 4H-kerhoista: marjo.lehtola(at)4h.fi