Tue paikallista nuorisotyötä liittymällä Rovaniemen 4H-yhdistyksen jäseneksi!

Jäsenmaksu on 35 € vuodessa. Perhejäsenmaksu on 70 € vuodessa. Perhejäsenmaksulla voivat jäseneksi liittyä kaikki samaan ruokakuntaan kuuluvat aikuiset ja lapset 6-vuotiaasta alkaen.

4H-järjestö otti käyttöön rullaavan jäsenkauden 7.1.2020 alkaen. Jäsenyys alkaa liittymiskuukauden alusta ja on voimassa 12 kuukauden jaksoissa. Ennen rullaavaa jäsenkautta liittyneillä jäsenkausi on aina 1.9.-31.8.

Klikkaa kuvaketta liittyäksesi

Jäsenet hallitsevat nyt omia tietojaan oma.4h.fi-palvelussa!

4H:n jäsenrekisteri uudistui 20.4.2020. Nyt jäsen voi itse muokata omia tietojaan sekä halutessaan lopettaa jäsenyytensä oma.4h.fi-palvelussa. Fyysisestä jäsenkortista on luovuttu ja jäsenet saavat palvelussa käyttöönsä virtuaalisen jäsenkortin liittymisen ja maksun rekisteröitymisen jälkeen (n. 2pv kuluttua, kun maksutapa on verkkomaksun). Kun jäsenkortti on voimassa, ovat myös jäsenedut heti käytössä. Jäsenkortti on kätevä ladata omaan älypuhelimeen.