Osaava kerhonohjaajakoulutus

Kiinnostaako kerhonohjaus? Olet vastuullinen, yhteistyökykyinen, pidä lapsista, askartelusta, haluat oppia uutta? Tule koulutukseen!

Aika: la-su 3.-4.9.2022 , aloitus aamulla (ajat tarkentuvat)

Paikka: Rovaniemi, Narkauksen kylätalo 

Koulutus alkaa lauantaina aamulla (aika tarkentuu vielä) ja päättyy sunnuntaina klo 16 mennessä, tarkemmat aikataulut ilmoitetaan koulutukseen ilmoittautuneille myöhemmin. Koulutuksen jälkeen ennen kerhojen alkamista järjestämme jatkaville ja uusille kerhonohjaajille yhteisen aloitusinfon.

Osaava kerhonohjaaja-koulutus valmentaa nuoria toimimaan 4H-kerhojen ohjaustehtävissä. Koulutus on toiminnallinen ja nuoret oppivat kerhonohjauksesta itse tekemällä. Bonuksena saat uusia kavereita ja hauskoja kokemuksia!

4H-kerhoissa ohjaajina voi toimia kaksi yli 15-vuotiasta kerhonohjaajakoulutuksen käynyttä nuorta. Heidän apuohjaajana voi toimia 13-14-vuotias koulutuksen käynyt nuori. Kerhot kokoontuvat koulujen syys- ja kevätlukukausien aikana viikottain 1,5 - 2h.

Koulutuksen jälkeen nuori

* ymmärtää ryhmäytymisen eri vaiheita ja tunnistaa ongelmia ryhmässä
* tunnistaa oman roolinsa ohjaajana
* ymmärtää turvallisuussuunnittelun merkityksen
* osaa suunnitella toimivia kokonaisuuksia ryhmätoimintaan
* osaa hyödyntää leikkejä ja erilaisia menetelmiä


Koulutus järjestetään vuosittain syksyllä yhteistyössä Ranuan 4H-yhdistyksen kanssa. Tänä vuonna koulutus järjestetään Rovaniemellä. Koulutus kestää yön yli ja majoitumme koulutuspaikassa. Järjestämme tarvittaessa kyydin koulutukseen lähtijöille. 

Koulutus on 4H-jäsenille maksuton joten liittymällä jäseneksi pääset myös koulutukseen ilman lisämaksua (koulutuksen normaali hinta 45€)

Kouluttajina Marjo Lehtola-Tuomisto ja Viola Tarujärvi

Ilmoittautuminen  1.9 mennessä p. 045 635 7269 tai TÄÄLLÄ

Kerhonohjaajaksi haluavat täyttävät myös hae kerhonohjaajaksi-lomakkeen täällä

TERVETULOA!

p.s kerhonohjaajille maksetaan palkkiota kerhonohjauksesta

Jos liityt samalla jäseneksi, käy täyttämässä liittymislomake https://liity.4h.fi/ (valitse alaspudotusvalikosta Rovaniemen 4H-yhdistys)

Ranualta koulutukseen tulevat ilmoittautuvat Violalle Ranuan 4H-yhdistykseen http://ranua.4h.fi/

Koulutus järjestetään Opintokeskus Siviksen tuella