Osaava kerhonohjaajakoulutus

Kiinnostaako kerhonohjaus? Olet vastuullinen, yhteistyökykyinen, pidä lapsista, askartelusta, haluat oppia uutta? Tule koulutukseen!

Aika: 2.-3.9.2023

Paikka: Ranua (kyyti Rovaniemeltä järjestetään)

Koulutus alkaa lauantai-aamulla klo 9 ja päättyy sunnuntaina klo 16 mennessä, tarkemmat aikataulut ilmoitetaan koulutukseen ilmoittautuneille myöhemmin. Koulutuksen jälkeen ennen kerhojen alkamista järjestämme jatkaville ja uusille kerhonohjaajille yhteisen aloitusinfon.

Osaava kerhonohjaaja-koulutus valmentaa nuoria toimimaan 4H-kerhojen ohjaustehtävissä. Koulutus on toiminnallinen ja nuoret oppivat kerhonohjauksesta itse tekemällä. Bonuksena saat uusia kavereita ja hauskoja kokemuksia!

4H-kerhoissa ohjaajina voi toimia kaksi yli 15-vuotiasta kerhonohjaajakoulutuksen käynyttä nuorta. Heidän apuohjaajana voi toimia 13-14-vuotias koulutuksen käynyt nuori. Kerhot kokoontuvat koulujen syys- ja kevätlukukausien aikana viikottain 1,5 - 2h.

Koulutuksen jälkeen nuori

* ymmärtää ryhmäytymisen eri vaiheita ja tunnistaa ongelmia ryhmässä
* tunnistaa oman roolinsa ohjaajana
* ymmärtää turvallisuussuunnittelun merkityksen
* osaa suunnitella toimivia kokonaisuuksia ryhmätoimintaan
* osaa hyödyntää leikkejä ja erilaisia menetelmiä

Koulutus järjestetään vuosittain syksyllä yhteistyössä Ranuan 4H-yhdistyksen kanssa. Tänä vuonna koulutus järjestetään Ranualla. Koulutus kestää yön yli ja majoitumme koulutuspaikassa. Järjestämme bussikuljetuksen koulutukseen lähtijöille. 

Koulutus on 4H-jäsenille maksuton joten liittymällä jäseneksi pääset myös koulutukseen ilman lisämaksua (koulutuksen normaali hinta 45€)

Kouluttajina Marjo Lehtola-Tuomisto ja Viola Tarujärvi

Ilmoittautuminen  29.8 mennessä p. 045 635 7269 tai TÄÄLLÄ

Kerhonohjaajaksi haluavat täyttävät myös hae kerhonohjaajaksi-lomakkeen täällä

TERVETULOA!

Jos liityt samalla jäseneksi, käy täyttämässä liittymislomake https://liity.4h.fi/ (valitse alaspudotusvalikosta Rovaniemen 4H-yhdistys)


Koulutus järjestetään Opintokeskus Siviksen tuella