Joulukortti-kilpailu kaikenikäisille 80-vuotiaan 4H-yhdistyksen kunniaksi

  • 1.30.11.2020
  • Rovaniemi

Kilpailuaika: 1.-30.11.2020

Sarjat: 1) Lapset (0-12-vuotiaat) 2) Nuoret 13-17-vuotiaat 3) Aikuiset yli 18-vuotiaat

Osallistu iloa tuovaan joulukortti-kilpailuun. Kädentaidot ovat olleet kautta aikojen tärkeä osa 4H-toimintaa ja joulun läheisyydessä haluamme innostaa ihmisiä askartelemaan joulukortteja! Kilpailun ratkettua, joulukortit lahjoitetaan joulukuussa eteenpäin tuomaan iloa lähialueen ikäihmisille.

Tee näin:

Askartele ihania iloisia persoonallisia joulukortteja. Kirjoita joulukorttiin jouluinen tervehdys tai vaikka runo ja allekirjoita se omalla etunimelläsi. Laita kaikki korttisi (max 5 / osallistuja) kirjekuoreen ja kirjoita kuoreen myös nimesi, ikäsi ja puhelinumerosi ja toimita se viimeistään 30.11.2020 Rovaniemen 4H-yhdistykselle os. Urheilukatu 4 A 1, 96100 Rovaniemi. Voit toimittaa kortit joko postin mukana tai tuomalla suoraan 4H-toimistolle. 4H-kerholaiset voivat osallistua antamalla kilpailutyöt kerhonohjaajille, jotka toimittavat ne 4H-toimistolle.

Joulukortteja voi askarrella kilpailuun max 5/ osallistuja, mutta iloa tuomaan voi askarella enemmänkin. Jokaisesta sarjasta raati valitsee voittajan ja kaksi muuta palkittavaa. Palkintona: lahjakortteja ja 4H-tuotteita. 

Muistathan toimittaa kortit ajoissa! 

P.s Mikäli haluat toimittaa kortteja enemmän kuin viisi, on sekin mahdollista. Siinä tapauksessa valitse korteista kilpailuun osallistuvat viisi korttia ja toimita mukana muut vain jaettavaksi tarkoitetut kortit omassa kuoressaan.