Erätaiturit-kerho

Kerho kokoontuu 4H-liiton toimistolla, Ukkoherrantie 15, kerran viikossa.

Kerho kokoontuu tiistaisin klo 17.00 – 18.30.

Syksyn ensimmäinen kokoontuminen 14.9.2021

Erätaiturit-kerhoon on ilmoittautuminen TÄÄLLÄ 

Tutustuhan 4H-kerhojen korona-ajan turvallisuusohjeisiin.

4H-kerho on suunnattu 7-12-vuotiaille lapsille, joita kiinnostaa erätaidot ja niiden kehittäminen ja mukava yhdessäolo.  4H:n motto on tekemällä oppii parhaiten! Kerhossa teemana on erityisesti erätaidot ja kerhokertojen aiheena mm. retkeilyyn, kalastuksen ja metsästykseen liittyvät teemat. Kerhokerralla voidaan myös käydä tulistelemassa lähilaavulla, ongella/pilkillä ja harjoittaa kädentaitoja mm. sitomalla perhoja.

Yhden kerhokerran kesto on 1,5 h.

Kerhonohjaajat suunnittelevat kerhokauden (syksy- ja kevät) kerhokerrat ja kertovat aina mitä seuraavalla kerralla kerhossa tehdään. Toimintasuunnitelmat kokonaisuudessaan eivät ole julkisia, koska niihin voi tulla muutoksia kauden aikana. Kerholaisten toiveet toiminnasta otetaan myös huomioon. Koulujen lomien ja arkipyhien sattuessa kerhopäivälle, myös kerho lomailee.

Ohjaajina toimivat Jani (aikuisohjaaja) ja Markus

Ensimmäisellä kerralla voi käydä tutustumassa ja päättää sen jälkeen haluaako jatkaa kerhossa ja liittyä 4H-jäseneksi vai maksaako kerhomaksun 35€/kerho/kerhokausi. 

Muistathan, että jos kerholainen on jäsen, tulee uuden jäsenkauden jäsenmaksu automaattisesti kotiin. Jäseneksi ei tarvitse liittyä uudelleen. Jäsenyys on voimassa vuoden.

Lisätietoa 4H-kerhoista: marjo.lehtola(at)4h.fi