4H-ohjaaja 

4H-ohjaaja (määräaikainen), Rovaniemen 4H-yhdistys

Rovaniemen 4H-yhdistys ry hakee 4H-ohjaajaa ajalle 27.3.-31.8.2023. 

4H on valtakunnallisesti toimiva, puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua työelämään, yrittäjyyteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. 

Oletko sinä hakemamme tehopaukkaus? Haemme työyhteisömme vahvistukseksi työtäpelkäämätöntä osaajaa, jolta sujuu niin paperityöt kuin käytännön ohjaustyöt. Työnkuvaan kuuluu mm. suunnittelu ja ohjaustöitä lasten ja nuorten harrastekursseilla, kerhotoiminnassa sekä kesäleireillä.   Lisäksi työhön kuuluu sosiaalisen median ja nettisivujen päivitystä, kouluyhteistyötä, erilaisiin yhteistyökumppaineiden  järjestämiin tapahtumiin osallistumista,  ruokakasvatustoiminnan kehittämistä sekä muuta erikseen sovittavaa 4H-työtä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn  Lapin suurimmassa 4H-yhdistyksessä.  Työssäsi sinua tukee ja ohjaa 4H-yhdistyksen toiminnanjohtaja. Lisäksi saat valtakunnallisen järjestön tarjoaman tuen sekä hyvät koulutus- ja verkostoitumismahdollisuudet.

Odotamme sinulta valmiuksia ja intoa toimia lasten ja nuorten parissa, oma-aloitteista ja kehittämislähtöistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, yleisimpien tietokoneohjelmistojen käyttötaitoja sekä joustavuutta työajoissa, sillä työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputöitä. Oman auton käyttö on ehdoton edellytys.

Eduksi katsotaan työhön soveltuva tutkinto tai muu soveltuva koulutus, harrastuneisuus kädentaitojen, luonnon ja/tai ruoanlaiton parissa,  sosiaalisen median tuntemus ja osaaminen, työkokemus lasten ja nuorten kanssa toimimisesta,  järjestötyön ja 4H-toiminnan tuntemus.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatetaan Neuvonta-alan runkosopimusta. Työnkuva ja palkka on neuvoteltavissa. Palkkaluokka N2/N3, jonka lisäksi on mahdollista huomioida mm. kokemuslisää maks. 15%. Työ on kokoaikainen ja määräaikainen. Työ alkaa aikaisintaan 27.3.2023 ja arvioitu kesto 31.8.2023 saakka. Tehtävässä noudatetaan 2 kk koeaikaa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo (CV) 15.3 mennessä osoitteeseen marjo.lehtola(at)4h.fi. Mainitsethan hakemuksessa onko sinulla oma auto käytettävissä. 

Ennen työpaikan vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisteriote (rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä).

Lisätietoa Marjo Lehtola-Tuomisto p. 045 635 7269